"DOBRO NAM DOŠLI, DRAGI PRIJATELJU" Predsednik Vučić dočekao šeika Mohameda bin Zajeda: Zahvalan sam za odnos koji ima prema našoj zemlji i narodu

Instagram/

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić dočekao je predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Mohameda bin Zajeda al Nahjana, koji boravi u radnoj poseti Republici Srbiji.

"Stara arapska poslovica kaže da je svet prazan ako u njemu nemate istinskog, iskrenog i odanog prijatelja koji je uvek tu za vas, u svim vremenima, a pogotovo u onima u kojima je čast gotovo nestala, velikodušnost se izgubila, a iskrenost iščezla.

Naša Srbija ima upravo takvog prijatelja i ja ga danas dočekujem sa najvećim poštovanjem i ogromnom radošću, zahvalan za odnos koji ima prema našoj zemlji i narodu.

Šeik Mohamed bin Zajed je mnogo više od prijatelja. U Srbiji, on ima svoju drugu kuću, dom koji ga dočekuje otvorenih vrata i iskrenog srca, u zemlji koja pamti svu podršku, bratski odnos, poštovanje i nesebičnu pomoć koju nam je dao kada nam je najviše bila potrebna. Dobro nam došli, dragi prijatelju", napisao je predsednik Vučić uz zajedničku fotografiju.

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Stručnjaci o govoru Vučića pred SB UN i borbi za Kosovo  Kurir televizija