"ČETNIČKI VOJVODA PRIZNAO DA BI PUCAO U SRBE" Svađa novinara Kurira i Šešelja u studiju Kurir televizije: "Ko vas je tako glupog pustio da ometate emisiju"

Kurir Televizija

Peti oktobar 2000. godine ostavio je neizbrisiv trag u istoriji našeg naroda koji je pučom revolucione promene.

Na Kurir televiziji u prvom specijalnom izdanju vikend emisije "Puls Srbije" koji vodi Kruna Una Mitrović, gosti Milan Rašević, novinar Kurira i prof. dr Vojislav Šešelj, ušli su raspravu kada je Rašević postavio pitanje gde se Šešelj nalazio tog dana, u trenutku same revolucije.

- Bio sam u Vladi Srbije u svom kabinetu i imao sam "kalašnjikov" na stolu i pet rezervnih šaržera sa namerom da pucam i da ubijam ako mi neko upadne u kabinet.

Rašević se šokirao izjavom, pa je rekao:

- Na Srbe?! Srpski četnički vojvoda da puca na Srbe?

This browser does not support the video element.

Žustra rasprava uživo u studiju Kurir televizije  Kurir televizija

Šešelj je nastavio i rekao "naravno", te je izneo tvrdnju da su to bili razbojnici. Šešelj je izjavio da je Đinđića stigla božja kazna, na šta je Rašević reagovao rekavši "nemojte molim vas" 

- A što nemojte tako, je l' isporučio Slobodana Miloševića na Vidovdan, pre bi mu ljudi oprostili da ga je ubio nego što je to uradio na sveti praznik našeg naroda - rekao je Šešelj.

Rašević je opet ponovio da je ružno da tako priča o ubijenom premijeru, pa je Šešelj žustro odreagovao:

- Đinđić je kriminalac, mafijaš i izdajnik. A ko je vas tako glupog doveo da ometate emisiju, ovo je glupost najveća?!

Šešelj se nije zaustavio na toj uvredi, pa je morao da doda i sledeće:

- Što se tiče vaše gluposti ja to nisam merio, to sami imate mogućnost kod stručnih organa. 

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

ŽESTOKA SVAĐA U EMISIJI UŽIVO! Vuletić: Podržavate Rusiju, Kinu i nakaradne sisteme! Đurđev: Vi, čoveče, pozivate na suicid  Kurir televizija