DALEKO OD GRADSKE VREVE I UŽURBANOSTI, PRAVIMO NOVE, JOŠ VEĆE PLANOVE: Predsednik Vučić u šetnji sa šeikom Mohamedom bin Zajedom

Sa šeikom Mohamedom bin Zajedom al Nahjanom delio sam istu viziju i bio najponosniji na svetu kada je taj smeli san postao stvarnost, istakao je predsednik Vučić.

Instagram/buducnostbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u šetnji sa predsednikom Ujedinjenih Arapskih Emirata šeikom Mohamedom bin Zajedom al Nahjanom, koji boravi u radnoj poseti Republici Srbiji.

"Sa šeikom Mohamedom bin Zajedom al Nahjanom delio sam istu viziju i bio najponosniji na svetu kada je taj smeli san postao stvarnost.

Sada mu pokazujem kako se Beograd na vodi razvija i živi, postajući sve veći i lepši, kao srce naše kosmopolitske prestonice, čiji dinamični razvoj, energični puls i poseban šarm, daju snagu celoj Srbiji.

Daleko od gradske vreve i užurbanosti, pravimo nove, još veće planove, dok ucrtavamo nove puteve vrtoglavog razvoja Srbije, koji će doneti nezamislive stvari našoj zemlji i građanima", napisao je predsednik Vučić na zvaničnom Instagram profilu.

 (Kurir.rs)

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Stručnjaci o govoru Vučića pred SB UN i borbi za Kosovo  Kurir televizija