"Zdravo, tvoj muž je otac moje ćerke" Influenserka rasturila brak najboljoj drugarici, opelješila joj muža i ne prestaje da im zagorčava život

Sve je zapravo počelo 2020. godine kad je Lorin rodila prvo dete, sina Kaira. Javno je objavila da je otac Kajl Voker, a tad ga je Eni Kilner prvi put izbacila iz zajedničkog doma.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lorin Gudman je poznata engleska infuenserka koja s fudbalskom zvezdom Kajlom Vokerom ima dvoje dece. Klince je dobila tokom afere s desnim bekom Mančester Sitija. Voker je varao svoju suprugu Eni Kilner, s kojom isto ima decu, tačnije 4 sina.

EPA Mohamed Messara, Instagram/annievkilner 

Lorin Gudman i Eni Kilner nekad su bile prijateljice, a onda je Lorin ušla u vezu i imala tajnu aferu s Kajlom Vokerom. Voker je poznat kao ženskaroš i Lorin je pala na šarm engleskog reprezentativca.

Charles Purvey / SplashNews.com / Splash / Profimedia  Eni Kilner

Lorin ima 33 godine i jedna je od najpoznatijih ličnosti u Velikoj Britaniji, ali ipak je najpoznatija po aferi s Vokerom.

Sve je zapravo počelo 2020. godine kad je Lorin rodila prvo dete, sina Kaira. Javno je objavila da je otac Kajl Voker, a tad ga je Eni Kilner prvi put izbacila iz zajedničkog doma.

Printscreen / Instagram / LAURYGOODMAN91  Lorin Gudman

Fudbaler je tada prekinuo svaki kontakt s ljubavnicom i ponovo se uselio sa suprugom i njihovo četvoro dece.

Kajl je u tajnosti nastavio da se viđa s Gudman, a drugo dete su dobili u avgustu 2023. godine. U januaru je Lorin otkrila da je Voker otac njenog drugog deteta, a sve je otkrila u poruci koju je poslala Eni, piše Daily Mail.

EPA Peter Powell, Printscreen / Instagram / ANNIEVKILNER, Printscreen / Instagram / LAURYGOODMAN91 

"Zdravo, ovde Lorin i htela sam da ti kažem da je Kajl otac naše ćerke", pisalo je u poruci, otkriva Daily Mail.

Gudman je započela javni sukob s bivšim ljubavnikom, a borba je započela i na sudu. Voker je morao da kupi Gudman kuću u vrednosti od preko 2 miliona evra, a naredili su mu i da mora da plaća 9,5 miliona evra za alimentaciju. Platio je i njen dug od skoro 48 000 evra, kao i preko 100.000 evra za dadilju, nameštaj i automobil.

(Kurir.rs/ Net.hr/ L. S.)

Bonus video

This browser does not support the video element.

ŠOK PREOKRET! Milica Pavlović ipak neće da tuži Anu nikolić zbog pesme? Oko jedne stvari se lomi AFERA PROVERENO KREĆE NOVIM TOKOM  Kurir televizija