NOVAK IZGUBIO POEN, PA SOČNO OPSOVAO! Amerikanac iznervirao Đokovića koji nije mogao da se iskontroliše - svi su ga čuli šta priča!

Printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković igra prvi put nakon nastupa za Srbiju u Dejvis kupu, a jedan od poslednjih turnira u sezoni mu je masters u Šangaju gde pokušava da obezbedi i plasman na Završni masters. Đoković je takmičenje počeo u drugom kolu turnira protiv Amerikanca Aleksa Mikelsena, koji mu je samo na početku turnira bio veliki izazov.

Mladi Amerikanac trudio se da oteža posao Novaku - kojeg smatra za najboljeg igrača svih vremena. Bila mu je želja da odmeri snage protiv Đokovića, pa je svaku šansu za dobar udarac maksimalno koristio, a jedna od tih situacija naterala je Srbina da glasno opsuje. Kamere su uhvatile rečenicu u kojoj Novak Đoković koristi nepristojne reči.

"Se*e ga, od početka je**nog meča", rekao je Novak Đoković dok mu je kamera snimala lice, pa i oni koji nisu čuli šta izgovara to su mogli da pročitaju sa usana najboljeg svih vremena. Pogledajte kako je to izgledalo na početku drugog seta, posle drugog poena u trećem gemu:

Kurir sport / Mondo