"PRIJA IMA KUĆE U BEOGRADU, ZAGREBU I SARAJEVU" Novinari otkrivaju sve tajne poznatih, spomenuli i Cecu: Konačno je shvatila...

Novinari emisije na Kurir televiziji Goran Jovanović, Ivan Kleut, Olivija Jontić i Milica Stanimirović dotakli su se aktuelnih šoubiz tema, ali su se prisetili i estradnjaka koji su završili iza rešetaka, kao i najvećih svadbi

Damir Dervišagić, Petar Aleksić

Kao i svakog vikenda od 15 časova, emisija "Stars specijal" i ovog puta donela je najinteresantnije i najintrigantnije priče iz sveta javnih ličnosti.

Goran Jovanović, Ivan Kleut, Olivija Jontić i Milica Stanimirović nastavili su da uzburkavaju estradu i izmeštaju javne ličnosti iz zone komfora.

Nemanja Nikolić 

Voditelji su se najpre osvrnuli na fenomen "prijomanije", ali i najavljen treći koncert Svetlane Cece Ražnatović na Ušću za Vidovdan sledeće godine.

- Ono što radiAleksandra Prijović postaje malo i zabavno, mislio sam da će biti samo trijumfalno. Napisala je da se "vraća kući" i okačila da ima koncert u Beogradu. Međutim, ona je otvorila kuću i u Zagrebu i Sarajevu. Kako je krenula, ona će u svakom gradu u kome je već imala koncert na turneji ponovo imati oproštajni koncert - primetio je Goran.

Kurir 

- Koliko je para zaradila, ko zna koliko je kuća kupila - nadovezala se šaljivo Milica.

- U pravu si. Moguće da je nakupovala te silne kuće, tako da se vraća posvuda kući - dodao je on.

Olivija je jedva dočekala informaciju da je Ceca Ražnatović zakazala Ušće 3.

ATA images 

- Ceca je potvrdila reči Dragane Mirković da im ne trebaju nove pesme da bi imale koncerte. Sve ono što je svojevremeno govorila o novim pesmama i sve što je govorila sve ove godine, sada je skapirala da je to bilo uzalud i da to veze nema s karijerom. Konačno je i Ceci došlo u glavu i drago mi je zbog toga jer će svojoj publici sigurno prirediti spektakl - uveren je Jovanović.

Prva tema današnje emisije bili su pripadnici estrade koji su jedno vreme života proveli iza zatvorskih rešetaka, pa su se tako dotakli i slučaja američkog repera Paf Didija, čiji je slučaj zatresao i Srbiju. Kao primeri domaćih zvezdi koje su imale probleme s zakonom uzeti su Ražnatovićeva, Aca Lukas, Stefan Đurić Rasta, ali i pokojni Džej Ramadanovski i Žarko Laušević.

- Cecin slučaj jeste tada bio veliki šok, naročito zbog toga što je ta vest odmah izašla tokom akcije "Sablja". Kasnije sve što se dešavalo ništa nije bilo šokantno, sve je bilo očekivano, samo se licitiralo koja će biti visina kazne za nju. Znalo se da će morati da bude osuđena na nešto, ali se nije znalo na koliko. Mislim da je ona to dobro dogovorila na kraju. "Dobro sam prošla", kako i sama kaže u svojoj pesmi - rekao je Goran.

Kurir Televizija 

- Lukas je rekao da mu je u Padinskoj Skeli bilo kao u banji. Da se odmorio i da mu je bilo super u zatvoru pola godine. Najzanimljivije mi je što je izjavio da mu je teže od zatvora pao razvod od Sonje, što je verovatno i istina jer su morali sve da dele. Rasta je četiri meseca bio u zatvoru, a osam je nosio nanogicu. Čovek je imao toliko iskustva za četiri meseca da je napravio i film - rekla je Milica.

Džej je u švedskom zatvoru proveo mesec dana zbog saobraćajnog prekršaja, gde je, prema sopstvenim rečima, uživao.

- Čovek je stvarno uživao. Takav tretman sigurno nije imao Žarko Laušević - rekla je Jontićeva.

- To je bila jedna tragična sudbina, što su novinari u tom periodu voleli da istaknu, predskazana filmom s njim u glavnoj ulozi "Bolje od bekstva" - nadovezao se Kleut.

Estrada je izgleda zaboravila Tomu Zdravkovića, a o svemu tome za "Stars specijal" oštro je govorila i pevačeva udovica Gordana.

Printscreen 

Druga tema emisije bile su estradne svadbe, pa se govorilo o tome čija je svadba zaista svadba decenije ili bar ona koja to zvanje zaista zaslužuje, kao i šta je uopšte parametar za najlepšu svadbu - cena, meni, zvanice, lokacija ili broj estradnih umetnika koji zabavljaju goste. Voditelji su se složili da su to definitivno zvanice.


Primera na našoj estradi tokom decenija je bilo mnogo, a u emisiji su pomenute svadbe Cece i Željka Ražnatovića Arkana, Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, Suzane Jovanović i Saše Popovića, Jelene Karleuše i Duška Tošića, kao i Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića.

- Koliko je svadba Brene i Bobe bila važna, govori i to što je bio prekinut "Dnevnik 2" tadašnje Televizije Beograd kako bi se direktno uključili uživo u prenos svadbe - prisetila se Olivija.

- Uključili bi se i kod Đokovića da je bilo dozvoljeno, da se razumemo. Koliko je Brena sposobna da sve unovči, govori i činjenica da su se prodavale kasete sa snimkom svadbe. Neka gleda narod kako oni jedu - zaključio je Jovanović.

Nemanja Nikolić 

Kurir.rs

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

PROMO STARS SPECIJAL  Kurir TV