"NE VREĐAJ NIKOGA, NAVIJAJ ZA PARTIZAN"! Crno-beli dočekuju Cibonu, Željko Obradović ima jednu želju!

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Isped nas je prava poslastica za sve ljubitelje košarke u regionu! Vreme ja za pravi "klasik", pošto će u nedelju od 18.30 snage odmeriti košarkaši Partizana i Cibone, u sklopu 3. kola ABA lige.

Uz ekipu Splita, Partizan i Cibona su jedini učesnici ABA lige koji su bili prvaci Evrope, a njihov sutrašnji meč u Beogradskoj areni biće 47. po redu u regionalnom takmičenju.

I pred "klasik" regiona poruka je ista: NE VREĐAJ NIKOGA, NAVIJAJ ZA PARTIZAN! SRCE, RUKE, GLAS - navodi se na sajtu KK Partizan.

Pred ovu utakmicu, trener Partizana Željko Obradović je rekao da se tim spremio na najbolji mogući način.

"Vraćamo se na ABA ligu sa željom da odigramo dobru utakmicu. Ono što je evidentno je da ćemo u ovom kao i svakom mesecu imati 10 utakmica, pa zato treba voditi računa i o odmoru ali i o treningu. Probali smo da se spremimo na najbolji mogući način. Nadamo se da će to sutra dobro izgledati protiv Cibone", naglasio je Obradović

Arijan Lakić navodi da je Cibona veoma nezgodna ekipa.

"Promenili su ekipu u odnosu na prošlu godinu, ali doveli su neke igrače koji su igrali pre tamo. Solidna su ekipa. Odigrali su mnogo bolje protiv Studentskog centra nego protiv Zadra. Nezgodna su ekipa, imaju solidne igrače i u odbrani i napadu, gde mogu da reše razne situacije. Moramo da se pripremimo 100% za svaki napad i svaku odbranu i da budemo fokusirani kako bismo odigrali kako treba", poručio je Lakić.