"JA NEMAM 100 € U DŽEPU, A PITAJU ME KAD ĆE NOVE PESME!" Rada Manojlović doživela psihički slom, javno otkrila sve šok detalje

Nije joj bilo lako.

Kurir Televizija

Pevačica Rada Manojlović po prvi put je ispričala da se suočila sa ozbiljnom depresijom pre par godina jer se u jednom trenutku našla  u ozbiljnim finansijskim poteškoćama i preispitivanjima o nastavku karijere, s obzirom da po sopstvenom priznanju nije imala ni 100 evra u svom novčaniku.

-Imala sam ozbiljne psihološke lomove krajem 2021. godine, kada mi se u roku od mesec dana završila posovna saradnja duga 16 godina i emotivna veza duga 6 godina. Bilo je i još milijardu drugih problema, i premišljanja u vezi sa pesmama gde i kao početi u tom trenutku. A ne da si na nuli, svakakvoj – rekla je Rada za Grand.

Antonio Ahel/ATAImages 

Pevačica je otkrila i da se u tom periodu jako loše osećala, i da joj je nedostajalo motiva za nastavak života.

-Ne mogu da kažem da nisam imala volju za životom, ali sam upadala u neko stanje gde sam jako htela da prespavam ceo dan. Samo da nisam budna. I takva sam bila dva meseca, ali sam imala sestru koja mi je rekla: „Znaš šta, Radmila, ti ne možeš više da spavaš“. Jer znate kakav je to život da ti legneš u podne i probudiš se uveče u devet. Nisam ni za emisije, ni za nastupe. Na sve sam išla sa nekom mukom i teskobom, uplašena od ljudi. Stanje je bilo katastrofalno, svi me pitaju kad će nove pesme a ja nemam 100 evra u džepu - ispričala je Rada.

Kurir Televizija 

Ona je dodala da smatra da je sama kriva za stanje u kojem se našla.

-Ali nije mi niko drugi kriv, ja sam verovala ljudima previše - dodala je pevačica u razgovoru za Grand.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

"SEVERINA JE MISLILA DA ĆE ME POVREDITI, ALI SE GRDNO PREVARILA!" Jelena Karleuša udarila na pevačicu: Sada tačno znamo kakva je žena  Kurir televizija