JOKIĆ GLEDAO TRIJUMF MAESTRALNIH MEGINIH KLINACA: Beogradski klub u dramatičnoj završnici srušio Dubai

Važan trijumf beogradskg tima.

Starsport

Košarkaši Mege slavili su nad Dubaijem sa 80:77 u meču trećeg kola ABA lige.

Duel ekipe Jurije Golemca i beogradskog tima izazvao je veliko interesovanje publike u “Koka kola” areni, kada je isti posmatrao jedan od najboljih košarkaša svetaNikola Jokić.

Utakmica je bila neizvesna do samog kraja, a u triler završnici poenima Koste Kondića sa linije penala beogradski tim je stigao do trijumfa.

Najefikasniji u ekipi Mege bili su Filip Jović sa 16 poena, uz šest skokova, ;Kosta Kondić sa 16 poena, uz šest skokova i pet asistencija, Džek Kajil sa 15 poena, uz pet asistencija, i Mihailo Petrović sa 13 poena, uz sedam asistencija i šest skokova.

U ekipi Dubaiju najefikasniji su bili Ajzeja Tejlor sa 14 poena, uz pet skokova, Klemen Prepelič sa 13 poena, uz sedam skokova, i Avudu Abas sa 12 poena.

Srpski košarkaš u ekipi Dubaija Danilo Anđušić postigao je 10 poena, dok je Nemanja Dangubić zabeležio osam poena i tri skoka.

Mega je prva na tabeli sa tri pobede, dok je Dubai drugi sa dve pobede i jednim porazom Dubai će u narednom kolu igrati u Čačku protiv Borca, dok će Mega u Beogradu dočekati Mornar.

(Kurir sport)