SAMOHRANA MAJKA (28) SNIMLJENA KAKO ŠETA SA MISTERIOZNIM MUŠKARCEM: Ujutru je pronašli sa prostrelnom ranom na glavi, u toku potera sa čovekom sa snimka (VIDEO)

Houston police/Društvene mreže

Nekoliko sati pre nego što je mlada majka pronađena mrtva u svom stanu u Hjustonu, snimljena je kako šeta ulicom sa misterioznim muškarcem.

Na snimku sa nadzorne kamere vidi se Kenija Rosibel Gvardado Molina (28) kako izlazi iz zgrade u 2.47 sati u ponedeljak ujutru.

Samohrana majka dvoje dece nosila je crnu mini haljinu, štikle i srećno hodala držeći se ruku pod ruku sa muškarcem u košulji i farmerkama.

Molina je te večeri ostavila svog sina (3) kod bebisiterke, a njena porodica se zabrinula kada ga nije pokupila sledećeg jutra. Poslednji put je bila onlajn oko 4 sata ujutru, prenosi Daily mail.

Njeni baka i deka su otišli do njenog stana u utorak ujutru i pronašli je mrtvu oko 8.55 sati, sa prostrelnom ranom na glavi.

Društvene Mreže 

Policija je objavila njen poslednji snimak dok traga za Hispancem, koji se do sada smatrao samo osobom od interesa, a ne osumnjičenim.

Detektivi veruju kako je on možda poslednja osoba koja je videla Molinu živu.

Njena sestra pokušava da prikupi 10.000 dolara kako bi njeno telo vratila kući u Honduras.

Molina ima i ćerku (10), a policija moli sve koji prepoznaju muškarca sa snimka da se jave.

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: Đ. M.)

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

HOROR! ŽENA PRONAĐENA VEZANA ZA KREVET, OBRIJANE GLAVE I U RANAMA! Muž je držao u zateočeništvu 12 GODINA i brutalno zlostavljao!  Kurir teleivizija