BOŠKO CITY SAM I NERASPOLOŽEN U ŠETNJI GRADOM! Jakovljeviću nije bio dan, evo šta ga je iznerviralo! KURIR PAPARACO

Naš paparaco uslikao je voditelja i dizajnera u centru prestonice, a sudeći po njegovom izrazu lica, rekli bismo da mu poruke koje je dobio baš i nisu prijale

Kuriri/Dimitrije Petrović

Boško Jakovljević nije delovao baš raspoloženo kada ga je naš paparaco uslikao tokom šetnje u centru grada.

Bivši maneken, modni dizajner i voditelj sve vreme se s nekim dopisivao na telefonu, a sudeći po izrazu njegovog lica, rekli bismo da mu poruke koje je dobio baš i nisu prijale. Iako je napolju bilo prohladno vreme, Boško se odlučio za crni šorts i košulju, koje je upario sa belom majicom i patikama, dok je pogled sakrio sunčanim naočarima u tamnoj boji. Nakon što je završio dopisivanje, "večiti dečak srpske televizije", kako su ga neki nazvali, užurbanim korakom se uputio ka Svetogorskoj ulici.

Kurir 

Inače, Boško je karijeru na televiziji započeo 1996. godine i gotovo u trenu je postao jedan od najpopularnijih autora i voditelja na našem medijskom nebu.

Kurir 

- Sada uživam sa ovim iskustvom i ovim godinama, sa ovakvim načinom obraćanja ljudima. Ne bih se nikada vratio u vreme kada sam bio najpopularniji, jer mi to nije prijalo. Tada sam se mnogo bolje osećao u modnom svetu i hteo sam da putujem i da se provodim, pa mi toliki fokus zbog rada na televiziji nije prijao. Kada mi nešto postane samo posao, onda pobegnem u taj drugi "bekspejs" ili B-plan. Mimo posla ispunjavam život onim što mi je sada u skladu sa godinama i ne mislim pritom samo na broj godina nego i na iskustvo i na meru koja mi je potrebna da mi bude zanimljivo u životu. Odem na koncert, u pozorište, slušam muziku, družim se sa ljudima - rekao je jednom prilikom za medije Jakovljević.

Kurir 

Kurir.rs

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

SCENIRANJE 11.06.2023. MIJATOVIC KODIC SOFRONIJEVIC  Kurir TV