"RASPEVANA POPADIJA DANICA JE BRESKVICA IZ CG, A KNEZU TREBA DATI NACIONALNU PENZIJU!" Novinari žestoko o "Montesongu", a evo šta kažu o estradnim razvodima

U drugom delu emisije, koja se vikendom emituje na Kurir TV, novinari su komentarisali aktuelna dešavanja, poput takmičenja na kome će biti izabran predstavnik Crne Gore na Evroviziji, ali i estradne razvode

Aleksandar Jovanovic Cile, Shutterstock, Kurir/D.Š.

Emisija "Stars specijal" emituje se i subotom i nedeljom od 15 časova na Kurir televiziji.

Goran Jovanović, Ivan Kleut, Olivija Jontić i Milica Stanimirović i ove nedelje imali su nove priče o kojima su diskutovali. Oni su najpre protresli sve aktuelnosti iz sveta domaće estrade, a zatim su se bavili temom aktuelnih razvoda na našem estradnom nebu.

Kurir 

Voditelji su se tako osvrnuli i na imena potencijalnih predstavnika Crne Gore na Evroviziji, u maju sledeće godine u Bazelu, u Švajcarskoj.

- Žao mi je što na "Montesongu" nećemo imati sukob dve Crne Gore. Žao mi je što raspevana popadija neće tamo dobiti priliku da pokaže sve što zna i da se tamo nešto malo zakuva i da se desi nešto zabavno jer kad se ne zakuva ti festivali budu dosadni - rekao je Jovanović.

Olivija je podelila svoja saznanja o učesnicima.

- Pošto mi je neka ptičica dojavila ko su prijavljeni, o čemu ne smem da pričam, mislim da će se zakuvati samim spiskom prijavljenih i da će biti opaka borba. Ne u smislu vanserijskih pevača, već u raznolikosti prijavljenih i tih imena. Stvarno je šarenoliko, videćete. Ali, ako budu nastavili da otkazuju ovim tempom, ne bi me iznenadilo da padne knjiga na dva slova. Ja bih volela da Boban Rajović pobedi, pesma će biti hit - uverena je Jontićeva.

Pritscreen, Damir Derivšagić, Nemanja Nikolić 

Ivan Kleut nazvao je Danicu Crnogorčević "Breskvicom iz Crne Gore".

- Knezu treba da daju nacionalnu penziju. Čovek je vozdigao tu Crnu Goru i s njim su oni doživeli najveći uspeh - 13. mesto. Najviše me zanima kakvu bi pesmicu otpevala "Breskvica iz Crne Gore" - Danica? - zapitao se Kleut.

- Neku bogougodnu, kako drugačije? - odgovorio je Goran uz osmeh.

Glavna tema emisije bili su aktuelni razvodi, pa su se tako voditelji dotakli najnovijeg kraha brakova Milana i Sandre Kalinić, Ane i Mirčeta Radulovića, ali i Dragane Mirković i Tonija Bjelića, Harisa Džinovića i Meline Galić, kao i Jelene Karleuše i Duška Tošića.

Dragan Kadic, Petar Aleksic 

- Kad novinare pozoveš na svadbu, očekuj i da ti se bez poziva pojave na razvodu. Koliko se samo ova informacija pokazala tačnom - uveren je Goran.

- Ja sam bila na proslavi Aninog rođendana u junu i izgledali su fino, srećno i nasmejano. Nikada ne bih pomislila da će se razvesti, tako da me je ovo zateklo. Ulazila sam u sve vesti da čitam šta se tu dogodilo.l Možda se i pomire - prokometarisala je Milica Opasnica razvod Ane i Mirčeta Radulovića.

- Šampion u ćutanju oko razvoda je Dragana Mirković. Tri godine, po sopstvenom priznanju, a možda i koji mesec više je u javnosti uspela da održi jedan privid harmoničnog braka. Toni se umirio posle ove saobraćajke jer ne želi da bude na radaru interesovanja tužilaštva i policije - zaključio je Jovanović.

Na kraju su se svi složili da je iz braka Harisa i Meline povređeniji izašao pevač, dok je Jelena Karleuša tokom razvoda od Duška Tošića podnela veći teret i javno i privatno, kao da je i on dobio mnogo iz braka sa pop zvezdom s kojom ima dve ćerke.

Kurir 

Kurir.rs

This browser does not support the video element.

PROMO STARS SPECIJAL  Kurir TV