"U starosti se bude neki nagoni kao u pubertetu"! Beograđanka pomogla dedi, a onda doživela šok: "Devojke, on je manijak, čuvajte se"

Jedna Beograđanka imala je, samo zato što je pokušavala da bude fina, jako neprijatno iskustvo sa jednim starijim muškarcem za kojeg se kasnije, kako kaže, ispostavilo da je manijak.

Profimedia

Jedna Beograđanka imala je, samo zato što je pokušavala da bude fina, jako neprijatno iskustvo sa jednim starijim muškarcem za kojeg se kasnije, kako kaže, ispostavilo da je manijak.

Ona je na Tik Toku gde ima nalog "nindzaratnica" ispričala svoja iskustva i upozorila devojke da se čuvaju.

Tik Tok Printscreen, nindzaratnica 

- Ovaj video je upozorenja za sve devojke i devojčice, jer sam imala jako neprijatna susret sa jednim dedom za kojeg se ispostavio da je zapravo manijak - započela je ona video ispričavši da je do neprijatnog susreta došlo ispred jednog poznatog tržnog centra u Beogradu.

- Prilazim glavnom ulazu i vidim na klupici jednog dekicu kako se raspakuje. Bio je prilično skromno obučen, skroz sede bele kose. Nosio je neku kapu i, šta znam, skroz normalno izgledao. Raspakivao se, svirao je harmoniku, bilo je dosta prolaznika... U jednom trenutku me zaustavio: "Devojko, devojko, stani!". Okrećem se, on mi daje sto dinara i kaže: "Molim te, ako možeš, da uđeš u prodavnicu i kupiš mi vodu. Ja rekoh: "Nikakav problem". Odlazim, kupujem mu vodu i keks. Rekoh: "Evo, izvolite i ovo da se malo zasladite". Kontam da će za 500 dinara da svira narednih šest sati i bilo mi ga je baš žao. I on reče: "Divna si! Hvala ti puno! Ajde sedi malo tu da popričamo".

Profimedia 

Devojka u prvom trenutku nije ništa posumnjala. Sela je pored njega jer je, kaže, odrasla sa bakom i dekom, te voli da priča sa starijim ljudima.

- On tu meni kreće sa: "Jaoj, što si lepa devojka, ja kad sam te video...", "Baš imaš neke prodorne oči. Šta studiraš, čime se baviš?" Kažem mu da studiram, a on: "Pa, ti si akademik, mora da ti je mnogo teško da u ovom gradu nađeš momka". Potvrdih i on kaže: "Jedino što tebi ostaje jeste da nađeš nekog starijeg" - priča ona.

U jednom trenutku dotični muškarac ju je uhvatio za ruku, poljubio i nastavio da je drži tako. Ruku je malo povukla ne bi li je pustio, ali je ovaj nastavio da je drži. A onda je usledio šok.

- Kaže meni deda: "Znaš li ti da je starost jako čudna stvar?! U starosti se bude neki nagoni kao u pubertetu. Znaš li ti koliko mladih devojaka meni prilazi?! Prosto prepoznaju u meni tu moju mladalačku energiju, tu moju dušu momačku, osete valjda te moje nagone.

Devojka nije mogla da veruje šta čuje, postalo joj je jako neprijatno, a starac je nastavio:

- "Sve te mlade devojke meni priđu, ali glume neka moralna ograničenja... kao neće sa mnom da se druže... A ti i ja bi mogli tako lepo da se družimo i to ne mora niko da zna. Eto, ti možeš da dođeš do mene, možemo da se družimo da niko ne zna, tako bi nam bilo lepo". Bila sam izbezumljena. Oko nas su prolazili ljudi, gledali nas kako pričamo... On me je i dalje držao za ruku. Čekala sam momenat da prestane da priča da odem. Trebalo je to odmah da uradim, nisam se snašla. Međutim, on je počeo da me ispituje gde živim, sa kim.. Rekoh mu da me tata čeka. Ustala sam i pobegla - ispričala je i dodala da ga je sutradan ponovo srela u istom tržnom centru.

U narednom snimku je navela i da se ova neprijatnost nije samo njoj desila, da je saznala za još šezdesetak devojaka koje su prošle kroz slično iskustvo.

- Nisam ga uslikala, nažalost, ali eto - svira harmoniku, vuče stvari sa sobom, nosi neki šeširić... Pazite se, devojke, ima raznih manijaka - zaključuje.