KO JE PODNEO VEĆI TERET RAZVODOM BRAKA JELENA KARLEUŠA ILI DUŠKO TOŠIĆ! Voditelji "Stars" emisije diskutovali: Evo ko je i zbog čega izvukao deblji kraj

Kurir.rs/Ana Denda

O razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića se i dalje priča, a ko je izvukao deblji kraj diskutovalo se u Stars specijalu na Kurir televiziji.

Voditelji Goran Jovanović, Ivan Kleut, Olivija Jontić i Milica Stanimirović analizirali su ko je naišao na veću osudu i pritisak javnosti, a kome je ovaj razvod možda doneo i boljitak.

Prilikom dosta razvoda u poslednje vreme na našoj estradnoj sceni, Kleut je postavio pitanje voditeljima da li se i Tošić opekao zbog celokupne situacije sa divom JK:

This browser does not support the video element.

Ko je izvukao deblji kraj zbog razvoda, JK ili Duško Tošić?  Kurir televizija

- Ne, mislim da je dobio mnogo iz tog braka, mislim da se nije opekao, izašao je iz njega na način na koji je izašao i ne mislim da se mnogo opekao. Mislim da je veći teret podnela Jelena, pre svega javno, a i po onome što se nije mnogo pričalo, nije ni kod kuće bilo to sjajno - izneo je Jovanović.

Ovako je ovu situaciju sumirala Olivija Jontić:

- Ona je bila iz stava da je on otac njene dece i da neće da iznosi sve te stvari, njihov odnos i prljav veš, te je i u javnosti postavila jasnu granicu dokle mogu da idu kada je njihov odnos u pitanju.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Jelena Karleuša u Nišu  Kurir televizija