STANIVUKOVIĆ PROGLASIO POBEDU U BANJALUCI: "Dela su jača od opstrukcija, volim vas" (FOTO/VIDEO)

Draško Stanivuković proglasio pobedu u Banjaluci

Facebook/Draško Stanivuković

Draško Stanivuković je na svom Instagram profilu proglasio pobedu u Banjaluci i uveliko slavi novi mandat na mestu gradonačelnika.

"Samo da vas obavestim da smo i ove izbore IZDOMINIRALI! Djela su snažnija od opstrukcija! HVALA BANJALUKO! Volim vas sve! Molim posmatrače i sve koji nas podržavaju da ostanu do kraja na biračkim mestima i na taj način odbrane i poslednji glas!", napisao je Stanivuković na Instagramu.

On se potom i obratio javnosti.

- Želim da se svima zahvalim i da kažem Bogu dragom hvala, mom narodu i Banjalučanima. Ovo je Božji dar i narodna volja. U ovim uslovima, u kojima sam ja radio, ovo je iznad svih mojih očekivanja. Koliko je neprospavanih noći, u ovih 30 dana, nijedan dan nisam spavao duže od tri sata. Dao sam sebe celog, kao čovek, ništa mi nije bilo važnije - poručio je Stanivuković.

Njemu su protivkandidati na izborima za novi mandat bili Jelena Trivić iz Narodnog fronta, Nikola Šobot iz SNSD-a i nezavisni kandidat Davor Dragičević.

Kako prenose mediji iz Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, u štabu Draška Stanivukovića se uveliko slavi i nazdravlja.

Nenad Vuković, portparol PDP, rekao je da proglašava pobedu Draška Stanivukovića u Banjaluci.

- Na 50 hiljada prebrojanih glasova, on vodi za 10.000, dok je pobedio na 98 biračkih mesta na osnovu prebrojanih 100. Šobot je pobedio samo na dva biračka mesta - rekao je Vuković i dodao da su pobedili i u Kotor Varošu gde je Zdenko Sakan novi načelnik.

Predsednik PDP Branislav Borenović rekao je da je ovo najslađa pobeda. skinuo kravatu i bacio ka novinarima.

- Pobedili smo pretnje, uvrede, podmuklosti, sve one koji su se udružili protiv nas. Pomogli su nam da odnesemo jednu od najvećih pobeda u istoriju Srpske - rekao je Borenović, skinuo kravatu i bacio je ka novinarima.

(Kurir.rs/Priredila: S. M.)