NESTVARNO ŠTA JE RADIO! Zvezda primila gol sa pola terena, ali nešto drugo u IMT-u je impresioniralo Milojevića! Morao je da ga pomene

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević pričao je o utiscima sa utakmice protiv IMT-a.

Starsport

Crvena zvezda je imala inicijativu, stvarla šanse i kontrolisala utakmicu, ali je mogla da ostane bez pobede.

Posle prednosti nakon prvog poluvremena i gomile propuštenih šansi IMT je stigao do izjednačenja spektakularnim pogotkom, ali je aktuelni šampion uspeo da vrati prednost nekoliko minuta kasnije.

"Kao prvo bih čestitao mojim igračima na pobedi, mislim da smo odigrali dosta dobru utakmicu. Imamo širok roster i dosta igrača koji su došli preumorni, na granici da budu povređeni, jer smo imali ubitačan ritam. Sa druge strane, većina njih su sa reprezentacijama sada, hteli smo da ih sačuvamo za ovu utakmicu, hteli smo da damo šansu igračima koji su sa nama. Ispunili su očekivanja, čestitam golmanu IMT-a, Vuklišu, nestvarno šta je branio, on je danas igrač utakmice. Opet primamo gol koji je neshvatljiv, valjda će jedan dan i to da prestane. Nemamo puno vremena za odmor, kada se vrati igrači sa reprezentativnih obaveza, da se vrate zdravi i da krenemo u novi ciklus", rekao je Vladan Milojević pred kamerama televizije "Arena sport".

Ubrzo nakon toga je na konferenciji za medije još malo govorio o utakmici.

"Mislim da smo od prvog minuta ušli sa dosta energije. Igrali smo dobro, kontrolisali utakmicu. Obično razbranimo protivničke golmane, mislim da je danas golman ekipe IMT pravio čuda na golu. Dali smo gol i apsolutno kontrolisali igru sa dosta trčanja, kao i presinga u igri. Međutim, ponovo nam se dešava pad koncentracije, kada primimo gol. To je fudbal, nadam se da će i tome doći kraj sa današnjom utakmicom. Zadovoljan sam sa igračima koji su danas nastupili, ima dosta fudbalera koji nisu u takmičarskom ritmu, ali su pokazali da zaslužuju šansu koju su dobili. Idemo dalje. Hvala divnim navijačima, u Loznici je uvek lepo igrati, u pravom fudbalskom ambijentu. Nadam se da ćemo se ponovo uskoro videti".

Sledi pauza za utakmice reprezentacija.

"Mi nemamo odmor. Imamo dosta igrača koji su reprezentativci, želim samo da se oni vrate zdravi i da se ponovo pripremamo. Očekuje nas ubitačan ritam, ali je to nešto što smo istinski želeli. Za sve nas je to izazov, a verujem da će sve biti kako treba", zaključio je Milojević.

Kurir sport

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ovacije za Vladana Milojevića  MONDO