OVO JE SIN SANI ARMANI I NIKOLE LAZETIĆA! Nikad ga ne vidimo u javnosti, izrastao je u zgodnog momka, a svi se čude zbog jednog

Sina Luku dobila je sa bišim fudbalerom Nikolom Lazetićem

Zorana Jevtić, Nenad Kostić

Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, živi u Los Anđelesu, gde je otpočela svoju producentsku karijeru.

Nju su svojevremeno povezivali sa moćnim muškarcima, pa i onim sa političke scene. Priznaje da su neki od njih, među kojima je bilo i političara, tek godinama kasnije smogli snage da joj priđu i priznaju da su bili zaljubljeni u nju, ali nisu smeli da joj priđu.

Ovu atraktivnu plavušu pamtite kao voditeljku "City cluba", a u jednom periodu je vodila "Sanimetar" i još mnoge druge. Bila je u braku sa fudbalerom Nikolom Lazetićem, sa kojim ima sina Luku.

Sandra je tada važila za jednu od naših najlepših voditeljki, a bila je i te kako angažovana, kako u televizijskim emisijama, tako i u reklamama. Na samom početku karijere bavila se manekenstvom.

Zahvaljujući poslu pronašla je i ljubav pa je tako na jednom od snimanja upoznala svog budućeg supruga fudbalera Nikolu Lazetića sa kojim je dobila sina Luku. Nedugo potom usledio je razvod i od tog trenutka, Sandra se povukla iz javnosti.

Printscreen 

- Luka je već veliki momak, jako sam ponosna. Njaveći kompliment je da su ljudi iznenađeni da je moj sin, kako se lepo ponaša, kako je pun empatije za druge, kako je vaspitan - rekla je ona za "K1", dok je njen naslednik izrastao u zgodnog mladića.

Ona, inače, priznaje da su neki od poznatih muškaraca, među kojima je bilo i političara, tek godinama kasnije smogli snage da joj priđu i priznaju da su bili zaljubljeni u nju, ali nisu smeli da joj priđu.

- Zanimljivo je da su mi neki muškarci s javne scene, bilo sportisti, pevači ili političari, posle mnogo godina priznali da sam im se uvek dopadala, što mi svakako imponuje. Što se tiče udvarača, uvek postoji neko ko se trudi, međutim, iskrena da budem, izbegavala sam emotivne odnose s ljudima iz mog radnog okruženja - kazala je nedavno Sani Armani.

Bivša voditeljka je otkrila i da nije baš u dobrim odnosima sa Lazetićem s kojim ima sina. 

- U dobrim smo odnosima, dok se ne čujemo. Kada vidim Nikolin broj telefona na ekranu, nije mi dobro. U slučajevima u vezi s Lukom koji zahtevaju pažnju oba roditelja smo komunicirali, a s obzirom na to da je Luka već momak, više nema potrebe za tim. Ne znam zbog čega mediji potenciraju priču o odnosu između nas dvoje kad je već 20 godina prošlo od odnosa.

 Bonus video: 

This browser does not support the video element.

BEZ DLAKE NA JEZIKU O NIKOLI LAZETIĆU: On je za mene NEBITAN, bahat je i PREPOTENTAN! Po poštenju, nije mi ni do kolena!  Kurir televizija