Otvorene prijave za prestižnu nagradu TURISTIČKI CVET 2024: Prijavite se za značajnu nagradu u oblasti turizma do 13. oktobra

Promo

Uđite u trku za najvažniju nagradu u turizmu koju dodeljuje “Turistička organizacija Srbije “ i prijavite se do 13. oktobra!

Svet turizma s nestrpljenjem očekuje ovogodišnje izdanje nagrade Turistički cvet 2024, jer prijave za ovo prestižno priznanje su već počele! Do 13. oktobra 2024, svi koji su posvećeni inovaciji i izuzetnosti u turizmu mogu podneti svoju prijavu isključivo putem sajta: turistickicvet.rs.

Miljan Bosnić 

Turistički cvet je decenijama unazad sinonim za vrhunski kvalitet i strast u ovoj industriji, a sada će biti dodeljen po 39. put. Svi oni koji svojim radom unapređuju turističku ponudu imaju priliku da osvoje ovo priznanje, a sam broj prijavljenih kandidata svake godine dokazuje ogroman značaj i prestiž koji nagrada nosi.

Miljan Bosnić 

Kategorije za prijavu

Kandidati mogu konkurisati u sledećim kategorijama:

1. Turistička organizacija

2. Turistička manifestacija

3. Turistička agencija

4. Ugostiteljski objekat za smeštaj: Hotel

5. Ostali ugostiteljski objekti za smeštaj

6. Pravni subjekt za doprinos unapređenju turističke ponude

7. Influenser/Bloger za promociju Srbije kao turističke destinacije

8. Elektronski ili štampani medij

Miljan Bosnić 

Ono što dodatno osvežava ovogodišnji konkurs su nove, specijalizovane kategorije za hotele i druge smeštajne objekte, čime se otvara prilika za širu konkurenciju i nova rešenja.

Inspirišite se prošlogodišnjim pobednicima

Miljan Bosnić 

Prošlogodišnji dobitnici Turističkog cveta 2023 dokazali su svoj predan rad i inovativnost, i postali su inspiracija za sve buduće kandidate, a evo ko su oni:

Turistička organizacija Zlatibor (Turistička organizacija)

Dani berbe grožđa, Vršac (Turistička manifestacija)

Turistička agencija “Hedonik Travel d.o.o.”, Beograd (Turistička agencija)

Hotel Hilton Beograd (Hotel)

Gorski hotel & spa, Kopaonik (Hotel)

Aleksandrović VT, Topola (Ostali ugostiteljski objekti)

Prirodnjački centar, Svilajnac (Doprinos unapređenju turizma)

Ivana i Goran Babić "Dva ranca, beg iz kanca" (Influenser/Bloger)

TV emisija “150 minuta” (Elektronski medij)

Promo 

Ovi izuzetni pojedinci i organizacije pokazali su da predanost, strast i progres donose zasluženu slavu. Njihovi uspešni primeri pružaju snažan podsticaj svima koji se nadaju da će postati deo ove prestižne zajednice.

Miljan Bosnić 

Pravo predlaganja kandidata

Imajte na umu da predlaganje kandidata nije ograničeno samo na pojedince ili organizacije. Privredni subjekti, državni organi, udruženja i fizička lica imaju pravo da nominuju kandidate za koje smatraju da su dali značajan doprinos srpskom turizmu. Ova nagrada je prilika da prepoznamo i podržimo one koji su se istakli u ovoj industriji, a vaša nominacija može biti ključna za njihovo prepoznavanje i uspeh.

Zato, ne propustite šansu da budete deo priče o uspehu i izvanrednosti u turizmu.

Prijavite se do 13. oktobra do ponoći, nominujte, i budite deo “Turističkog cveta 2024” – najprestižnije nagrade u oblasti turizma u Srbiji!

Promo