OTKRIVENO KO JE BIO ZA VOLANOM MERCEDESA SMRTI, VOZAČ IMAO 1,48 PROMILA! Bahatom vožnjom doveo do tragedije u Bačkom Petrovcu, stradala majka, deca povređena

Vozač mercedesa koji je vozio sa 1,48 promila alkohola u organizmu, izgubio je kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu traku i udario u automobil u kojem se nalazila porodica iz Novog Sada.

Instagram/192_rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bačkom Petrovcu uhapsili su državljanina Republike Hrvatske I. P. (37), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

- I.P. se sumnjiči da je juče u Bačkom Petrovcu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna osoba poginula, a povređene su četiri, među kojima troje dece. Kako se sumnja, do nezgode je došlo, kada je I. P, koji je vozio sa 1,48 promila alkohola u organizmu, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu traku i udario u automobil u kojem se nalazila porodica iz Novog Sada - piše u saopštenju MUP-a.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Podsećanja radi, u jučerašnjoj nesreći kod ulaza u Bački Petrovac iz pravca Novog Sada, poginula je žena J.S. (38), dok su u udesu teško povređena deca uzrasta 7,9 i 12 godina i suprug poginule žene J.Ž. (36), a u drugom crnom automobilu marke "mercedes" nalazila dva muškarca koji su prošli sa lakšim povredama.

Inače, kako smo juče pisali, mercedes koji je izazvao nesreću pripada kontroverznom biznismenu V.K. (42), međutim prema informacijama do kojih je došao portal 192_rs, on se nije nalazio u vozilu, već je automobil pozajmio prijatelju, a navodno obojica koja su bila u tom automobilu prvobitno nisu želeli da priznaju koji od njih je vozio.

Posle nesreće, oba automobila bila su smrskana do neprepoznatljivosti, vatrogasci su morali da seku delove vozila kako bi došli do povređene dece koja su sedela na zadnjem sedištu fijata za čijim volanom se nalazila žena koja je povredama podlegla u Kliničkom centru Vojvodina uprkos naporima lekara.

Breaking News Label izazvao tragediju