LUDILO - NEJMAR KUPUJE SEBI OSTRVO IZ SNOVA! Ojadio Arape, pa rasipa milione: Velelepna vila, čarobna plaža i privatni heliodrom!

Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Proslavljeni brazilski fudbaler Nejmar uskoro će postati vlasnik jednog čarobnog tropskog ostrva.

Brazilski novinar Leo Dias ekskluzivno otkriva da je Nejmar započeo pregovore o kupovini privatnog ostrva Japao koje se nalazi u blizini rajske obale Angre dos Reis kod Rio De Ženeira u Brazilu.

Screenshot 

Ovo zadovoljstvo koštaće slavnog Brazilca tričavih 8,5 miliona evra.

Nejmar i poznati investitor za nekretnine iz Dubaija, Muhamed Bingati, navodno su iznajmili ostrvo za period od 9. do 11. oktobra kako bi ga "isprobali" i to ih je koštalo nešto manje od 50.000 evra

Ostrvo je trenutno u vlasništvu jednog bogatog Kanađanina koji je rešio da ga proda. Najpre je tražio oko 12,5 miliona evra, međutim, pošto mu se žuri da ga proda što pre, cena je pala na 8,4 miliona.

Bilo je više zainteresovanih kupaca za ovaj raj na zemlji, ali Nejmar je bio najbrži i najkonkretniji.

Ostrvo se prostire na dva i po hektara i nudi potpunu privatnost i neverovatan komfor. Do njega se može doći samo brodom ili helikopterom, pošto se na imanju nalazi i privatni heliodrom. Vožnja helkopterom od Rija do ostrva traje oko 35 minuta.

Luksuzna vila koja se nalazi na ostrvu poseduje dva velika apartmana, bazen, džakuzi... U njenoj neposrednoj blizini su tri prelepa bungalova sa pogledom na more, kao i ribnjak.

Screenshot 

"Pogled na okean i mistični pejzaž ostrva čine ovo ostrvo neverovatno posebnim mestom za pronalaženje samoće", napisao je jedan od posetilaca.

Ipak, malo ko može da poveruje da je Nejmar, koji je poznat po svojim raskalašnim žurkama, rešio da ga kupi da bi pronašao svoj mir. Lude žurke koje voli da pravi sada će se odvijati na ovom luksuznom ostrvu, u potpunoj privatnosti.

Cena sitnica

Za Brazilca koji zahvaljujući naivnim Arapima trenutno zarađuje neviđeno bogatstvo, ova investicija ne predstavlja ništa spektakularno.

Podsetimo, Nejmar je u avgustu prošle godine prešao iz Pari Sen Žermena u Al Hilal u transferu vrednom 90 miliona evra, a bogati klub iz Saudijske Arabije odlučio je da Brazilcu da 300 miliona evra za dvogodišnji ugovor.

Ispostavilo se da je to bio promašaj veka.

Nejmar je za Al Hilal odigrao samo pet utakmica, na terenu proveo svega 386 minuta, što znači da je za godinu dana zaradio 30 miliona evra po utakmici ili 390 hiljada za svaki minut poroveden na terenu!

Naime, Brazilac je u oktobru prošle godine doživeo tešku povredu kolena i od tada nije odigrao nijedan meč. Iako je od povrede prošlo 11 meseci, još uvek nije poznato kada će se konačno vratiti na teren. Njegov oporava traje puno duže nego što se očekivalo.

Prethodnih meseci je slabo trenirao, pa nije prošao test fizičke spreme i njegov povratak na teren se ne očekuje pre januara 2025, a plata redovno i dalje leže na njegov račun.

I tako, dok se drugi muče na terenu da opravdaju uloženi novac, Nejmar troši pare i uživa.

Kurir sport/J.M.

This browser does not support the video element.

Crveni karton za Nejmara  Arena Sport