"DOVEŠĆU TE DO SUZA JER SI TO ZASLUŽIO" Karleuša igračkama za odrasle isprašila Baku Praseta, šokantni kadrovi dive i influensera

"Zaslužio da te i tučem, divan si momak, zaslužio si da ti ispunim svaku želju i fantaziju"

Youtube printscreen

Muzička zvezda Jelena Karleuša bila je gošća u lajv strimu na Jutjub nalogu influensera Bogdana Ilića, Bake Praseta. Karleuša i Baka Prase tokom lajva pravili su sadržaj koji je već za vreme emitovanja prešao milion pregleda. Neverovatne scene, Karleušina opuštenost i ostvarivanje Bakinih želja teme su koje već nepuna 24 sata tresu Balkan.

Kako bi iznenadio i šokirao divu Jelenu Karleušu, influenser Baka Prase u jednom trenutku trajanja programa ponudio je zvezdi niz igračka za odralse, bičeve, lisice...

Youtube printscreen  Jelena Karleuša i Baka Prase

Karleuša najpre nije krila neprijatnost i zbunjenost, a onda je pristala na igru. Ona je uz bičeve iskoristila rekvizite: masku i kuglu za usta, koje je stavila na Baku. Onda je u svom stilu, udarila Baku po zadnjici uz komentare:

"Jesi me zato zvao?" - govorila je JK stavljajući Baki lisice i nastavila: 

Youtube printscreen 

"Je l' te i ovo pali? Sve zbog tebe. Momci kao ti, koji su darežljivi, humani duhoviti, mene si doveo do suza.. Ako želiš da ja tebe dovedem do suza, to je potpuno... Zaslužio da te i tučem, divan si momak, zaslužio si da ti ispunim svaku želju i fantaziju. Neverovatno je koliko si sposoban i human. Zaslužio si da ti ispunim svaku želju, i da reč niko ne sme da kaže" - govorila je Karleuša dok je stavljala rekvizite na Baku. 

Youtube printscreen 

"Ovo je lice budućnosti, ovo treba da predstavlja mlade. Videli ste koliko je novca skupio, koliko je human...", nastavljala je Karleuša.

Podsetimo, Karleuša i Baka Prase sav prihod od lajv strima namenili su porodicama koje su pretprele štetu zbog elementarnih nepogoda u Bosni i Hercegovini. Tokom lajva prikupljeno je 15.000 evra, Bogdan je donirao 10.000 evra, a JK se nije pohvalila cifrom koju je donirala. Ko je od poznatih koliko donirao novca za pomoć porodicama ugroženim zbog poplava u Bosni i Hercegovini, pogledajte ovde.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Karleuša benga u Kraljevu  Kurir