Kuda ide ovaj svet?! Beograđani snimili novi jeziv izazov na ulicama: Prolaznici zgroženi zbog ponašanja tinejdžera, da li je moguće da i ovo rade FOTO

U poslednje vreme trend opasnih izazova preplavio je našu decu i tinejdžere

Beograd.rs

Beograđani su snimili novi jezivi trend sa društvenih mreža na ulicama grada. Tinejdžeri se penju na zgrade, gađaju i pljuju prolaznike hranom! 

Na Instagram stranici serbialive_beograd pojavila se objava sa video-zapisom koji je šokirao mnoge, naročito roditelje i očevice. 

 - Preko puta stanice Mašinski fakultet klinci u zgradi na drugom spratu gađaju prolaznike hranom i pljuju koji prolaze ispod trotoarom - piše u video-snimku na kome se vidi ovaj strašni prizor.

Instagram Prinscreen/Serbialive_beograd 

 Podsetimo, roditelji su više puta naglašavali da su zabrinuti zbog ovakvih prizora te na društvenim mrežama masovno upozoravaju na ostale da nagledaju svoju decu jer mnogi time mogu drugome da ugroze život, pa čak i svoj.

Kurir je nedavno pisao i o ostalim izazovima i trendovima najčešće sa TikToka koji su zaludeli omladinu zbog kojih su spremni čak i da naglo izlete ispred automobila i da viču.

- Želim da skrenem pažnju vozačima. Deca stoje kod Galerije i čekaju kraj ulice da prođu kola i snimaju ih i izleću ljudima na ulici i deru se "tuvivaj, tuvivaj". Može da ih udari neki vozač. Ponašaju se kao delikventi i uznemiravaju nas ostale Neki sede i čekaju na travi i onda bukvalno izleću ispred automobile - pisalo je nedavno u objavi na beogradskoj Instagram stranici.

Činjenica je da su pojedina deca spremna da čine mnoge gadosti i ludosti te su se nedavno tinejdžerke od 14, 15 i 16 godina okupljale u parkovima i šaketale se žestoko!

This browser does not support the video element.

"Majke ih teraju na to!" Bizaran trend stigao u Srbiju: Od dece prave estradne zvezde, za 18. rođendan traže plastične operacije!  kurir televizija