GUDELJI PUCAJU OD SREĆE! Anastasija sa svekrom, svekrvom i zaovom na utakmici u Sevilji: Zahvaljujući Nemanji postignut gol, evo kako su proslavili

Život sportiste fudbalera je težak i podrazumeva puno odricanja od porodice, dece, putovanja, istakao je Nebojša Gudelj

Instagram, Privatna arhiva

Olivera, Anastasija, Vanja i Nebojša Gudelj bili su podrška Nemanji Gudelju na jučerašnjoj utakmici u Sevilji.

Na tamošnjem derbiju između Sevilje i Bets fudbalskog kluba porodica fudbalera je igru pratila sa tribina.

S obzirom na to da je Nemanja bio asistent kolegi koji je dao gol, mama, supruga, sestra i otac su bili i te kako ponosni. Trenutak kada je postignut pogodat ovekovečio je Nebojša, a na snimku se vidi kako se pevačica raduje sa porodicom.

Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić, NAC Breda 

Anastasija svog životnog saputnika redovno bodri na svakoj utakmici, a sada je bila posebno radosna.

- U našoj familiji vlada hijerarhija koja se poštuje i respektuje i mi kao porodica komuniciramo svaki dan. I kad se ne čujemo, razumemo se odlično i imamo svoj identitet i kulturu koju smo stvorili kroz svoj put i život u našem procesu i viziji život.Život sportiste fudbalera je težak i podrazumeva puno odricanja od porodice, dece, putovanja.

This browser does not support the video element.

Familija Gudelja na utakmici Sevilja -Betis  Privatna arhiva

Jedno vreme sam bio profesionalno u Kini, Nemanja je ostao sam u Španiji, mlađi sin Dragiša sam u Portugalu i supruga Olivera sama s našom ćerkom Vanjom u Holandiji. Razdvojeni po čitavom svetu, ali uvek vezani srcem. To je bio jedan period života koji je imao svoju težinu i u kom smo dobili veliko iskustvo i takođe nas je ojačalo još više kao familiju. Imati i održavati porodicu je najdragoceniji uspeh. Za familiju, takođe i brak se treba uvek boriti i da biste ga održali morate biti jaki, morate imati veliku dušu, čist um i srce koje veruje. Familija je svetinja i brak je sveta zajednica dvoje ljudi - istakao je glava porodice, Nebojša Gudelj nedavno za Kurir. 

Instagram 

This browser does not support the video element.

Anastasija Ražnatović podelila snimak sa svadbe  Instagram