"Koji blam" Svi se pitaju zašto Megan Markl nakon medijske ilegale izgleda gore nego ikad, razlog sve šokirao: "Ako je to uradila, stvarno je jadna"

Megan se smeškala, fotografisala, davala izjave za medije i razgovarala s medicinskim sestrama koje rade u ovoj ustanovi, a potom ju je "član osoblja ispratio do zadnjih vrata", a ona je celim putem do tamo ćaskala sa svima koje je srela.

CraSH/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Megan Markl verovatno dobija mnogo pozivnica za velike događaje, ali za onaj na kom smo je videli tokom vikenda navodno je nije imala, zbog čega nije ni puštena unutra. Vojvotkinja od Saseksa, u subotu uveče iznenadila je javnost nenajavljenim pojavljivanjem na gala večeri koju je organizovala Dečja bolnica u Los Anđelesu, a sudeći po komentarima - nisu je očekivali ni organizatori.

Supruga princa Harija na događaj je stigla sama, nosila je svoju staru haljinu s potpisom dizajnerke Karoline Herere, koju je već nosila 2021. godine. Zanimljivo je da vojvotkinje nema ni na jednoj fotografiji sa same večere.

CraSH/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kako piše "People", Megan se smeškala, fotografisala, davala izjave za medije i razgovarala s medicinskim sestrama koje rade u ovoj ustanovi, a potom ju je "član osoblja ispratio do zadnjih vrata", a ona je celim putem do tamo ćaskala sa svima koje je srela.

Kako se dalje navodi, Megan se iznenada pojavila kako bi svojim dolaskom podržala važno okupljanje. Još uvek nema zvanične potvrde da li je vojvotkinja od Saseksa imala pozivnicu, ali je poznato da Arčevel fondacija, koju su osnovali princ Hari i ona, ne sarađuje s dečjom bolnicom u Los Anđelesu.

CraSH/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Na crvenom tepihu pozirala je držeći se za ruke s Keli Maki Zejfen, osnivačicom neprofitne organizacije "Mom Alliance", koja je na Instagramu podelila brojne fotografije s gala večeri, a na njima nema Megan Markl.

Društvenim mrežama šire se komentari da članak koji je objavio "People" sugeriše da je Megan Markl došla samo kako bi se fotografisala.

Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Stara haljina, brzinska šminka i frizura... stvarno je došla neplanirano", "Kako joj nije neprijatno", "Ako je ovo istina, stvarno je jadna", "Gle kako se Keli saginje dok je drži za ruku, žena razmišlja kako da je se reši", "Uhvatila je Keli jer se nada da će ući s njom" i "Sme li vojvotkinja da dozvoli sebi da ide tamo gde je ne žele?", samo su neki od komentara koji se množe ispod objave.

Keli je na Instagramu objavila jednu od fotografija s crvenog tepiha na kojoj pozira s Megan, koju je nazvala jednom od svojih najbližih prijateljica i zahvalila joj na podršci.

Profimedia 

Megan Markl, inače, nema običaj da nosi odeću u kojoj se već pojavljivala, pa je to jedan od argumenata onih koji su uvereni da nije pozvana na gala veče pa je morala da se snađe s onim što ima kod kuće, piše Glossy.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

This browser does not support the video element.

Megan Markl i Hari na koncertu Kejti Peri  TikTok/julia_17120