Kad je došla u Požarevac spremila mi je užasan doručak: Devojka iz afričkog plemena ludo zavolela Srbina i postala prava srpska snajka

Naledi Repaja se zaljubila u Bojana na kruzeru. Odlučila je da prihvati srpsku kulturu, a ne krije koliko joj se dopada hrana.

TikTok/ladynaledy8

Naledi Repaja iz Južnoafričke republike iz plremena Zulu, zaljubila se u Bojana iz Srbije.Zgodnog Srbina je upoznala dok su oboje radili na kruzeru, a danas živi upravo u našoj zemlji.

Printscreen/Youtube 

- Od prvog dana smo se složili. Nas odnos je pun strasti. Upoznali smo se na kruzeru, pre deset godina. Radila sam kao fizioterapeut, a on je stilista. Dosta vremena smo provodili zajedno, prijali smo jedno drugom. Meni su dopao njegov karakter, a njemu, kako je rekao, to što sam bila drugačija. Kada je dao otkaz, pošla sam sa njim. Plan je bio da u Srbiji budemo oko mesec dana - otkrila je Naledi.

Privatna Arhiva 


Naledi je Bojana iz Požarevca osvojila na prvi pogled, a Srbin ne krije da je odmah znao da želi da sa njom provede život jer je "drugačija od svih žena koje poznaje".


Ovaj nesvakidašnji par ostvario se i u ulozi roditelja, te imaju sina Nou i ćerku Neu. 

- On nije voleo taj posao na brodu, pa je dao otkaz. Želela sam da vidim gde je ta Srbija gde svega ima i gde je sve najbolje. Zaljubila sam u narod, prvo u Bojana, a onda u Srbiju. Venčali smo se dva puta, prvi put građanski 2015. potom i u crkvi 2019. godine. Oduševio me taj čin venčanja u Hramu presvete Bogorodice, crkvi Ružici na Kalemegdanu, posebno me obradovao dolazak mojih najbližih iz Afrike - istakla je Naledi koja se u istoj svetinji i krstila.

Naledi je prihvatila srpsku kulturu, a ne krije koliko joj se dopada hrana.


- Uvek mogu da jedem sarmu, proju, gibanicu. Dopadaju mi se vaši pravoslavni običaji, umem i poneko kolo da odigram - ističe kroz smeh.

Počeci su bili teški, ali su uspeli da se slože i poštuju.


- Znala je da namaže puter od kikirikija kad je došla ovde. Prvi doručak koji mi je spremila je bio užasan. Onda je otišla za Požarevac i sve naučila. Pomislio sam: "Ako treba da se "pobiju", neka se pobiju. Ako treba da se zavole, neka se zavole odmah na početku" - rekao je kroz smeh Bojan.

I Bojan i Naledi naglašavaju da se njihove porodice, uprkos brojnim razlikama, izuzetno vole i poštuju.

- Ja njenu mamu zove mama od prvog dana i tako je prihvatam. Njena porodica je moja porodica - poručio je Bojan.

(Kurir.rs/I.M.)