Megan Markl optužuju da bez pardona kopira Kejt Midlton: Ovoga puta je uzela njen zaštitni znak, ljudi u neverici komentarišu dve jetrve

"Bez pardona kopira Kejt Midlton" bili su naslovi u brojnim britanskim medijima, a razlog je crvena haljina.

Profimedia

Megan Markl pojavila se preksinoć u vatreno crvenoj toaleti na humanitarnoj svečanosti u Los Anđelesu. Jedno je bilo sigurno privukla je mnogo pažnje ali i lavninu kritika.

CraSH/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia  Megan u Los Anđelesu


"Bez pardona kopira Kejt Midlton" bili su naslovi u brojnim britanskim medijima, a razlog je crvena haljina modne kuće Karolina Herera, koju je Megan već nosila.


Opšte je poznato da Kejt Midlton ima prepoznatljiv stil, bez obzira što uglavnom bira modnu klasiku. Uvek je besprekorno obuičena, a njen zaštitni znak je štedljivost, te je često viđana u istoj haljini na brojnim događajima, sa malim detaljima.

Profimedia  Megan u istoj haljini pre 3 godine


Budući da je Megan na humanitarnoj večeri obukla istu haljinu drugi put, mnogi su istakli da je ovu caku "prepisala" od princeze od Velsa . U medijim se neretko spekuliše da Megan želi da bude na "prva" princeza Kejt, a ovo pojavljivanje je samo pogrejalo šuškanja.


Megan Markl nosila je crvenu haljinu Carolina Herrera i 2021. u Njujorku, kada se pojavila sa suprugom, princom Harijem, u bračnoj krizi.

Profimedia 

Kejt Midlton je 2023. na dodeli BAFTA u Londonu nosila toaletu koju je ponela i 2019. godine. Zatim, Kejt je na dodeli BAFTA 2017. nosila glamuroznu haljinu sa rukavima, da bi se dve godine kasnije pojavila u istom izdanju, ali bez rukava. Bilo je još mnogo ovakvih situacija.

(Kurir.rs/I.M.)