Prvo oglašavanje Snežane Đurišić o svađi sa dečkom Vanjom na aerodromu: Poručila samo jedno!

Snežana nije bila raspoložena za izjave, ali je kratko prokomentarisala jučerašnji skandal sa partnerom Vanjom Miloševićem

Kurir

Snežana Đurišić prva je dosla na današnje snimanje muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Snežana nije bila raspoložena za izjave, ali je kratko prokomentarisala jučerašnji skandal sa partnerom Vanjom Miloševićem na aerodromu, kad ga je opsovala i poručila da više ne želi više da ga vidi u životu.

Damir Dervišagić 


Oni su se u međuvremenu pomirili, pa ju je Vanja i dovezao na snimanje.
- Kao što vidite nista se nije desilo - rekla je kratko Đurišićeva.

This browser does not support the video element.

Snežana Đurišić o skandalu sa dečkom Vanjom juče na aerodromu  Kurir televizija

Podsetimo, Snežana je nedavno bila gost na Kurir televiziji u emisiji "Pusti brigu" kada je njen partner u video prilogu otkrio kako je počela njihova ljubav.

- Mi smo se zapravo prvi put videli pre mnogo godina, ali tada nismo imali nikakav kontakt. Tek posle dvadesetak godina, slučajno smo se sreli na jednom mestu, prepoznali se, i od tada je Snežana postala važan deo mog života. Ona je prava osoba koja leči dušu, prava je melem - rekao je Milošević u svom emotivnom obraćanju.

ATA images 

Nakon priloga, Snežana nije krila svoje emocije, zahvaljujući Vanji na rečima podrške.

- Podrška mi je izuzetno važna, pogotovo u poslu kojim se bavim, a mislim da je u svim profesijama bitna podrška porodice, kasnije partnera. Mi smo zajedno skoro sedam godina, i ja sam zahvalna što imam nekog ko mi pruža takvu podršku - izjavila je Snežana, osmehujući se.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Snežana Đurišić  Kurir