Tony pred beogradske koncerte u Sava centru iznenadio novom pesmom

Matea Smolčić Senčar

Tony Cetinski, jedna je od ikona pop estradne scene,koga publika u regionu prosto obožava. Dokaz tome je i prvi koncert 20.novembra koji je rasprodat u rekordnom roku a drugi je zakazan za 21.novembar na istom mestu u novoj plavoj sali Sava Centra. Uoči koncerata u Beogradu odlučio je da sve iznenaditi novim singlom”Bjele zastave”.

'Pesma je autentična, već neko vreme stoji u fioci i čeka svoj trenutak. Veom sam srećan što mogu baš u ovome trenutku predstaviti pesmu 'Bijela zastava', koja je sama po sebi dovoljno jaka da ne treba puno o njoj pričati.Nismo bili opterećeni komercijalnošću, niti ikakvim parametrima tržišta, totalno rasterećeni smo bili dok smo je stvarali i upravo takvi smo i sada kada je predstavljamo. Onako baš za svoj gušt.', poručio je Tony.

Sve spomenuto rezultiralo je i saradnju sa novim autorima, koji stoje iza pesme, Vojislav Dragović koji je autor muzike, a u saradnji sa Milošem Čorlijom nastao je aranžman, dok tekst potpisuje Katarina Ćirić. Dok lagano kreću pripreme za velika dva koncerta u beogradskoj dvorani Sava Centar, uživati možemo u audio i vizualnoj priči 'Bijela zastava'

Promo