"BILA SAM KAPETAN KUKA" Evo kako je Edita izgledala na početku karijere, pevačica o intervencijama govori javno

Kurir Televizija

Edita Aradinović ne krije da vodi računa o svom izgledu, a od početka njenog pojavljivanja na sceni mogli smo da pratimo promenu njenog izgleda iz godine u godinu.

Edita nikada nije krila da je na sebi pravila promene estetske prirode, a na internetu se mogu videti njene fotografije nekada i sad koje pevačica definitivno ne krije.

Printscreen Instagram 

Ono što se može primetiti, a što je Edita i sama pričala jeste to da je uklonila mladež sa svog lica iz zdravstvenih razloga.

- Na uklanjanje mladeža sam otišla zbog zdravlja. Dugo sam želela da to uradim i sada sam ga se konačno rešila. Lakše mi je. Ne brinem više hoće li se povećati i praviti mi probleme - rekla je Edita za "Alo!" tada.

Pored toga pevačica je priznala da je korigovala nos, jer joj se nije dopadao.

- Ja nisam imala velik nos, imala sam kuku, bila sam kapetan Kuka - napisala je Edita jednom prilikom na svom Instagram profilu.

Pored korekcije nosa i uklanjanja mladeža, pevačica je uvećala usne hijaluronom, ali je nakon nekog vremena odlučila da ih ukloni.

Prisetimo se, pevačica se nedavno odlučila i na potez uklanjanja tetovaža laserom, a sudeći po snimcima koje je objavila tada- nije bilo prijatno iskustvo.

Edita je tada uklonila tetovaže posvećene dečku, ali je očigledno da su im se putevi razišli, te da više nisu zajedno.

Kurir.rs/Alo

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

EDITA U STILU SVETSKI POZNATE LORIN ODUZIMA DAH: Nije bilo šampona, OVO JE MOJA PRIRODNA KOSA!   Kurir televizija