ISPLIVAO ŠOK SNIMAK "MERCEDESA" SMRTI PRE STRAVIČNOG SUDARA! Vozači koji su se našli na putu bili su u šoku zbog onoga što su videli (VIDEO)

"Bilo je samo pitanje vremena kada će izazvati ovako nešto", rekao je jedan meštana.

Pritnscreen/Instagram/192rs

Novosadska policija uhapsila je I. P. (37), državljanina Hrvatske, zbog sumnje da je bio za volanom "mercedesa" kada je 6. oktobra izazvao tešku saobraćajnu nesreću na ulazu u Bački Petrovac, a u kojoj je poginula S. J. (38), dok su njeni surpug Ž. J. (36) i tri ćerke povređeni!

Naleteo na porodicu

Kako su saopštili iz Policijske uprave Novi Sad, I. P. je upravljao automobilom pod dejstvom alkohola!

- Kako se sumnja, do nezgode je došlo kada je I. P, koji je vozio sa 1,48 promila alkohola u organizmu, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu traku i udario u automobil u kojem se nalazila porodica iz Novog Sada - saopštila je juče policija. Kako su dodali u saopštenju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti saslušan kod tužioca.

Prema rečima našeg izvora, sumnja se da se "mercedes" smrti vodi na biznismena V. K. (42) iz Bačkog Jarka, ali je utvrđeno da u trenutku nesreće on nije bio za volanom.

- U "mercedesu" je pored vozača bio i suvozač. Posle nesreće, oni nisu želeli da priznaju ko je vozio automobil, ali je istraga pokazala da je vozio državljanin Hrvatske - naveo je izvor.

Kako se sumnja, "mercedes" koji se 6. oktobra oko podneva zakucao u automobil "fijat multipla" kojim je upravljala poginula S. J., išao je velikom brzinom, a drugi vozači su čak napravili nekoliko snimaka svojim telefonom, čudeći se bahatoj vožnji.

- Nažalost, desilo se ono najgore. Nasilnička vožnja i nebezbedno preticanje završili su tragedijom. Vozači koji su se našli na putu ccrnom "mercedesu" bili su frapirani vožnjom. Pre samog udesa, izbegnuto ih je nekoliko, a pojedini vozači su snimili nenormalnu vožnju. Takođe, meštani kraja u kom se desila tragedija, navode da su i danima unazad viđali ovaj automobil kako divlja kroz okolna sela - kaže naš izvor.

Meštani kažu, da je bilo pitanje dana kada će se ovako nešto dogoditi.

Samo protutnji

- Ne znamo da li je bio isti vozač za volanom, ali prema registarskim tablicama, isti "mercedes" samo protutnji kroz okolna mesta, ulazi oštro u krivine, a mene je obišao malo pre nego što je izazvao nesreću u kojoj je poginula žena, a deca su povređena - ispričao je meštanin.

Za nastradalom ženom žale svi koji su je poznavali. Njenim prijateljima pomešana su, kako nam kažu, osećanja tuge i besa!

- Pijani vozač je uništio jednu predivnu porodicu, devojčicama je uzeo majku! Za to ne postoji kazna. Teško nam je da prihvatio da naše voljene S. više nema. Izgubila je život zbog čoveka, koji očito nije mario za tuđe živote čim je pijan seo za volan i vozio tako bahato - rekao je jedan poznanik porodice. Kako je naveo, porodica je živela u Novom Sadu.

- Čuli smo da su naše komšije imale udes. Žao nam je što su devojčice ostale bez majke. Njima i njihovom tati želimo brz oporavak - rekle su komšije iz solitera u Novom Sadu u kom je živela porodica.


Brojke:
x 1,48 promila alkohola u krvi imao je osumnjičeni vozač
x 48 sati pritvora određeno je državljaninu Hrvatske


Povređeni: Jedna ćerka puštena na kućno lečenje

Ž. J. i njegove tri ćerke posle udesa prebačeni su KC Vojvodine. Jedna od povređenih devojčica juče je puštena iz Dečije bolnice u Novom Sadu na kućno lečenje, a njene dve sestre i otac i dalje se nalaze u bolnici, zbog zadobijenih teških povreda. Iako su im povrede ozbiljne i moraju da ostanu u bolnici još koji dan, oni su van životne opasnosti.

- Dobra vest je da je jedna devojčica izašla iz bolnice, a očekuje se da će ubrzo bolnički krevet napustiti i njene sestre, ali i otac koji je u Klinički centar Vojvodina primljen sa teškim telesnim politraumatskim povredama - istakao je izvor.

  Bonus video:

This browser does not support the video element.

BMW vozi 220  Instagram/mupsrbije