Paf Dedi krenuo da poljubi pevača, on ga javno ponizio: Isplivao snimak sa dodele Zlatnog globusa, da li je Bono Voks znao nešto više o reperovim delima? VIDEO

Gitarista grupe U2 The Edge zagrlio se sa reperom. Ali tada se činilo da se Dedi nagnuo da zagrli Bona i pokušao da ga poljubi u obraz.

Printscreen TikTok

Frontmen U2 Bono Voks izgleda da je namerno izbegao poljubac sada uhapšenog repera Paf Dedija na sceni tokom neprijatnog trenutka na dodeli Zlatnih globusa 2014. koja se ponovo pojavila na mreži.

Profimedia 

Ponovni snimak sa Zlatnih globusa 2014. prikazuje je neprijatnu razmenu godinama pre hapšenja repera. U njemu se činilo da frontmen grupe U2 zaobilazi repera, koji se sada suočava sa federalnim optužbama za seksualnu trgovinu, reketiranje zavere i prevoz za bavljenje prostitucijom.

Printscreen TikTok 

Dedi, pravim imenom Šon Kombs, uručio je nagradu za najbolju originalnu pesmu na dodeli nagrada 2014. U2 su osvojili nagradu za svoju pesmu Ordinari Love, napisanu za film Mandela: Long Valk to Freedom iz 2013.

Čuveni irski rokeri izašli su na binu da preuzmu nagradu, gde ih je pozdravio Dedi. Gitarista grupe U2 The Edge zagrlio se sa reperom. Ali tada se činilo da se Dedi nagnuo da zagrli Bona i pokušao da ga poljubi u obraz. Izgledalo je kao da je Bono odlučio da se povuče kako bi izbegao poljubac pre nego što je otišao do mikrofona da održi govor o dodeli.

Gledaoci su ponovo pregledali snimak nakon Dedijevog hapšenja i uočili kako reper nakon tog trenutka izgleda prilično nesrećno na sceni. „Jeste li videli Dedijevo lice vau“, napisao je jedan na Jutjub klipu tog trenutka. Drugi se složio: „Paf dobija namršen izraz lica kada ne ide po svome.“

Obožavalac na Ks-u, nekadašnjem Tviteru, napisao je: „Dedi se osvrće oko sebe da vidi da li ga je neko video da ga Bono odbija“. Drugi je pitao zašto "Bono nije voleo Dedija".

Podsetimo, Dedi je uhapšen prošlog meseca i nalazi se u pritvorskom centru Metropoliten u Bruklinu. On negira sva krivična dela. Reper je navodno stvorio „zločinački poduhvat čiji su članovi i saradnici učestvovali i pokušali da se bave, između ostalih krivičnih dela, seksualne trgovine, prinudnog rada, otmice, podmetanja požara, podmićivanja i ometanja pravde“. Navodi su navedeni u saveznoj optužnici protiv muzičara, kome je odbijena kaucija.

Printscreen YouTube 

U optužnici se navodi da je on držao, kako je rekao, "Freak-off" zabave. Navodno su to bile seksualne predstave u kojima su žrtve navodno bile drogirane i primorane na seksualne odnose sa radnicima.