CRVENA ZVEZDA SE PONOVO SELI IZ ARENE: Protiv šampiona Evrope u "Pioniru"

Ponavlja se situacija iz prošle sezone...

Beoinfo

Košarkaši Crvene zvezde neće moći da igraju mečeve u "Beogradskoj areni" od 2. do 9. novembra i biće primorani da tri duela odigraju u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Razlog ovome je ATP Belgrade open koji je na programu od 2. do 9. novembra.

Crveno-beli opet moraju da "menjaju dom", slično je bilo u nekoliko navrata prošle sezone, ali su tada većinom bili mečevi ABA lige.

Petar Aleksić  Delije u hali "Aleksandar Nikolić"

Zvezda će u navedenom periodu ima tri meča, prvi je 1. novembra, gde će crveno-beli ugostiti aktuelnog evropskog prvaka Panatinaikos.

U nastavku ih očekuje duel sa Cedevita Olimpijom u okviru regionalne ABA lige, a ista situacija je i za duel sa Albom iz Berlina, u okviru Evrolige.

Direktor Beogradske arene Goran Grbović je u više navrata prošle naglašavao da utakmice Evrolige imaju prioritet nad bilo kojim događajem (koncert, svečanost), ali je očigledno da je tenis u ovom momentu bitiniji.

Opet se otvara isto pitanje kao kada su se crveno-beli selili za završnicu ABA lige i KLS-a, a to je kako će 11.000 vlasnika sezonskih karata gledati meč u hali koja ima 7.500 mesta.

Na rukovodstvu crveno-belih je da reši problem i zadovolji navijače.

Što se tiče Partizana, oni će za vreme trajanja turnira uglavnom gostovati. U Evroligi ih očekuju dueli sa Fenerbahčeom i Parizom na strani, dok u regionalnom takmičenju putuju u Železnik na duel sa FMP-om.

Kuir sport

This browser does not support the video element.

Delije, Pionir, gužva  Kurir