"DAO MI JE KLJUČ OD KUĆE I KARTICU PRE NEGO ŠTO ME JE UPOZNAO!" Popularnu influenserku napali na mrežama zbog komentara o dečku, ona im brutalno odgovorila!

Poslednja TikTok objava popularne influenserke koja se tiče fudbalera pobrala je veliki broj komentara

Printscreen/Instagram

Influenserka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah već duže vreme je u emotivnoj vezi sa fudbalerom Elojem Rumom.

Zorana često deli detalje iz privatnog života sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, ali najviše pažnje ipak privlači njen ljubavni život, s obzirom na to da su oboje poznati javnosti. 

Printscreen/Instagram 

Ona i njen partner žive u Holandiji, a upoznali su se u Americi, dok je Rum igrao za jedan klub iz Ohaja.

Poslednja TikTok objava popularne influenserke koja se tiče fudbalera pobrala je veliki broj komentara, jer je ukratko ispričala njihovu ljubavnu priču.

- Dao mi je ključ od kuće i kreditnu karticu pre nego što me je ikada upoznao uživo, preselila sam se na drugi kontinent posle deset dana zbog njega, rekao mi je da me voli posle dve nedelje i preselili smo se nazad u Evropu posle tri meseca. Provodimo svaki dan zajedno još od tada - napisala je Zorana, a mnogi su osudili njene odluke, te pisali: “Kada znaš, znaš“, “Ljubavna priča koja mi treba“...

Printscreen 

 - Jedna stvar je sigurna, niko ovde nije sa pravom osobom, potreban ti je prsten, ne putovanje, njemu treba žena koja ga voli zbog njega, ne zbog para - bio je jedan od komentara, a Zorana je odgovorila bez premišljanja:

- Sve si pogrešno shvatio/la, lol.

Njen komentar su mnogi podržali zato što je Zorana u svom Jutjub videu u potpunosti objasnila zbog čega joj je partner dao svoju karticu.  Naime, Zorana je morala da kupi avionsku kartu, ali njena kartica nije radila, te nije postojala druga mogućnost osim da joj neko pozajmi svoju, što je njen dečko i uradio.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ovako Zorannah uživa sa golmanom  Instagram