LUNA I MARKO PRIREDILI NESTVARNO IZNENAĐENJE! Influenserka oborila s nogu osobu koju poznaje od detinjstva, sve objavila na mrežama! (FOTO)

Međutim, ona je u opisu objave objasnila da psa nije kupila sebi, već prijateljici koju želi da obraduje iznenađenjem koje će pamtiti celog života

Petar Aleksić

Luna Đogani ne krije koliko uživa da provodi vreme sa porodicom i prijateljima, a ovog puta još jednom je dokazala koliko je veran i dobar prijatelj.

Naime, influenserka je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju kojom je raznežila sve svoje pratioce.

Luna je poznata kao osoba koja voli životinje, a osim toga voli i da ih pokloni najbližim ljudima, što je ovog puta i učinila, a u pitanju je štene rase toj pudla sa kojim se slikala.

Pas je toliko mali da ga je Luni stao u šaku, a ona je objavila fotografije sa mesta sa kog ga je uzela, kao i iz njenog doma na Bežanijskoj kosi, te su mnogi pomislili da ej porodica Miljković bogatija za jednog člana.

Međutim, ona je u opisu objave objasnila da psa nije kupila sebi, već prijateljici koju želi da obraduje iznenađenjem koje će pamtiti celog života:

ATA images 

- Verovatno svi ljudi koji mene prate godinama, znaju da ja uživam da iznenađujem svoje drage ljude! Ovog puta Marko i ja odlučili smo da poklonimo štene Toy pudle našoj drugarici, mojoj iz detinjstva! Ovo je sve bilo tajno iznenađenje za nju i njenu porodicu! Želimo puno da se zahvalimo odgajivačnici što nas je ugostila i već drugi put usrećila naše drage! Mogu da garantujem da su im psi provereno lepi, dobri, sa predivnim karakterima - napisala je ona, a drugarica joj se u komentarima zahvalila:

- Tedi je nestvaran. Malo je reći hvala za ovo prelepo iznenađenje - glasio je komentar, a Luna je još jednom naglasila koliko je voli.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Luna Đogani  Kurir