"ANASTASIJA NEĆE DOĆI NA MOJ ROĐENDAN ZBOG SUPRUGA!" Cecin bliski saradnik otkrio privatne detalje o Gudeljima, spomenuo i Karleušu

Milica Todorović mu saopštila javno srećne vesti

Nemanja Nikolić

Čuveni beogradski frizer koji je zadužen za izgled mnogih dama sa naše javne scene Stevan Radivojević danas proslavlja rođendan.

Krem srpskog džet-seta okupio se u jednom poznatom prestoničkom restoranu da zajedno sa Stevanom proslavi ovaj važan datum. Ipak, jedna njegova bliska prijateljica, Milica Todorović nije mogla da prisustvuje zabavi, ali za to je imala dobro opravdanje. Milica je ostala kod kuće kako bi proslavila sa najbližim članovima odlazak njenog oca u penziju, što je otkrila Stefanu putem telefonskog poziva pred okupljenim medijskim kućama, a onda mu je i čestitala rođendan.

Kurir, Nemanja Nikolić 

Stefan je potom progovorio za Kurir o svim aktuelnostima, a dotakao se i svoje bliske prijateljice Anastasije Ražnatović, te otkrio da ni ona neće prisustvovati zabavi.

Printskrin/Instagram 

- Oduševljen sam njenim novim pesmama. Ne znam da li će se vratiti nastupima, jer ne živi blizu. Ona neće doći večeras na moj rođendan zbog supruga. Ja sam srećan gde god da je ona, dokle god da je i ona srećna. Ona se uopšte nije promenila, oduvek je imala mirnu energiju i njen muž je sličnog karaktera - otkrio je Stefan za Kurir.

Na pitanje da li je gledao "lajv" Jelene Karleuše i Bake Praseta, priznaje da nije i ističe:

- Baku gledam nekada, a nju, zaista, nikada.

Detaljnije u prilogu.

This browser does not support the video element.

Stevan Radivojević slavi rođendan  Kurir/M.S.

 Kurir.rs

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

"SEVERINA JE MISLILA DA ĆE ME POVREDITI, ALI SE GRDNO PREVARILA!" Jelena Karleuša udarila na pevačicu: Sada tačno znamo kakva je žena  Kurir televizija