Isplivao šokantni snimak sa razuzdane žurke Paf Dedija: Evo šta je tražio gostima da rade sa uljem (VIDEO)

Neka poznata lica otišla su na njegovu žurku uključujući Rasela Simonsa, Kimoru Li Simons, Meri Džej Blajdž, Lil Kim i Jang Džezi.

Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Paf Dedi je navodno zamolio svoje goste zabave da se "naulje" i " "osveže dah" dok je bio domaćin jedne od svojih poznatih žurki sa brojnim poznatim licima na listi gostiju.

Paf Dedijev zahtev za čudne partije je snimljen. Šon Kombs je razgovarao sa posetiocima zabave koji su prisustvovali njegovoj proslavi u Club Love-u, a naizgled žustri zahtev palog muzičkog mogula uključivao je da se prisutni dodatno hidriraju.

Bellak Rachid/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Reperov komentar se čuo u video snimku koji je TMZ dobio sa zabave u njegovoj rezidenciji Holmbi Hills u junu 2022. Njegova zabava je bila noć nakon što je na BET nagradama dobio nagradu za životno delo. U snimku, osramoćena hip-hop ikona uzima mikrofon i daje instrukcije publici da se osveži. Neka poznata lica otišla su na njegovu žurku uključujući Rasela Simonsa, Kimoru Li Simons, Meri Džej Blajdž, Lil Kim i Jang Džezi.

MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Svi se pobrinite da vam dah bude svež, da li ste natopljeni losionom", rekao je Dedi. Pored toga, rekao je okupljenima da moraju da koriste vodu za ispiranje usta ako puše kanabis, navodi TMZ.

Takođe je ohrabrio žene da dobiju svoj ritam čak i ako njihovi partneri ne žele da plešu, navodi se.

Čini se da je Dedijev komentar pomalo upečatljiv jer je navodno imao prevelike količine ulja za bebe na svojim zabavama „Freak Off“.

Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Da ne spominjemo, savezni tužioci su takođe tvrdili da su pronašli 1.000 boca bebi ulja i maziva kada su u martu pretresli njegovu kuću u Los Anđelesu i Majamiju. Dedi je uhapšen i optužen za seksualnu trgovinu, reketiranje i prevoz radi bavljenja prostitucijom sredinom septembra.

On je odbacio sve optužbe protiv njega. Didi se nalazi u pritvorskom centru Metropolitan u Bruklinu, u Njujorku, dok čeka suđenje.

(Kurir.rs/M.J)

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

MIKA ALEKSIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Reditelj optužen za silovanja prvi put se oglasio iz KUĆNOG PRITVORA  Kurir televizija