MARIJA KARAN U IZAZOVNOM IZDANJU POZIRA U WC! Glumica istakla, istakla atribute, u petoj deceniji mami uzdahe (FOTO)

Glumica je obukla svilenu belu košulju, preko koje je ogrnula bundu, a komentari na račun njenog izgleda su se nizali.

Printscreen/Instagram

Glumica Marija Karan (42) aktivna je na društvenim mrežama, gde često postavlja nesvakidašnje fotografije. Slike sa maskenbala, egzotičnih destinacija širom planete, ludih žurki, sve to možemo da vidimo na Marijinom Instagram profilu.

Nedavno se fotkala u šljokičavoj suknji u WC-u, a za potrebe slikanja pozirala je na veš mašini i istakla zgodne noge.

Printscreen 

Gore je obukla svilenu belu košulju, preko koje je ogrnula bundu, a komentari na račun njenog izgleda su se nizali.

Iz Londona se jednom prilikom uključila u Jutarnji program Prve televizije te ispričala kako je tad izgledao njen život i šta se sve dešavalo u Srbiji kada je ona prvi put prešla granice i otputovala u svet.

Njene reči izazvale su odmah buru na mrežama.

- Ovde u Londonu već petnaest godina imam svoje agente, a u Americi imam svog menadžera, tako da sam skoro imala audicije i nije ipak sve stalo. Inače, pored glume, što je moj omiljeni posao, imam još jednu karijeru koju sam razvila u poslednje četiri godine. Ja sam pronašla, odnosno ostvarila da kažem, firmu i fondaciju u Los Anđelesu. Ušla sam u celu priču kao kolekcionar, kao neko ko je ljubitelj umetnosti, neko ko poznaje tu scenu veoma dobro. Poželela sam da vratim svom narodu i regionu svoje znanje, da tu scenu približim ostatku sveta i pomognem mladim umetnicima - izjavila je Marija, koja nije mogla da objasni tačno čime će se sve baviti njena kompanija.

Na pitanje voditelja hoćemo li Karanovu videti u nekim domaćim projektima, s obzirom na to da u Srbiji vlada hiperprodukcija, te se snima veliki broj filmova i serija, glumica je tom prilikom imala šta da kaže.

- Znate kako, kada sam 2010. godine otišla za London ljudi kod nas nisu ni koristili mejl, a evo sada imamo mogućnost da se čujemo preko video poziva. Mi uvek kaskamo da budemo umreženi i upućeni, ali mislim tu sam, ja sam tu. Nikada mi nije problem da dođem. Poslednji put sam radila seriju "Pet". Govori se o nekim novim projektima, za sada imam svoju priču koju radim. Sada kada sam u Londonu, malo sam bliže, te ta hiperprodukcija može da računa na mene - izjavila je Marija uživo u programu, a gledaoci su ostali iznenađeni njenim rečima.

kurir.rs/blic

 Bonus video: 

This browser does not support the video element.

Marija Karan sa dve drugarice  Kurir