Proslavila se ulogom hladne majke u Titaniku pre 27 godina: Rodila je dete najvećem holivudskom ženskarošu, a evo kako danas izgleda (FOTO)

Fišerova je karijeru započela u pozorištu, a značajnije uloge ostvarila je i u sapunici "The Edge of Night", kao i u filmu "Unforgiven" iz 1992. godine, gde je sarađivala sa Istvudom.

Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Frensis Fišer (72), britansko-američka glumica, proslavila se ulogom stroge majke lepe Rouz u filmu "Titanik" iz 1997. godine, u kojem su glavne uloge imali Leonardo Dikaprio i Kejt Vinslet.

Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia 

Osim uspeha na filmskom platnu, glumica je poznata i po vezi sa Klintom Istvudom, s kojim ima ćerku Frančesku Istvud, rođenu 1993. godine. Frančeska je takođe krenula glumačkim stopama i pojavila se u filmovima kao što su "Jersey Boys" i "M.F.A.", a glumila je i u rijaliti seriji "Mrs. Eastwood & Company". Danas je u vezi sa trenerom Aleksom Vrejtom, s kojim ima sina.

Pre romanse sa Klintom Istvudom, Franses je bila u braku sa Bilijem Mekom Hamiltonom za kojeg se udala 1970. godine, kada je imala 18 godina, ali su se razveli već posle dve godine. On je bio njena ljubav iz srednjoškolskih dana.

AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Fišerova je karijeru započela u pozorištu, a značajnije uloge ostvarila je i u sapunici "The Edge of Night", kao i u filmu "Unforgiven" iz 1992. godine, gde je takođe sarađivala sa Istvudom.

Tokom godina, izgradila je značajne prijateljske odnose s poznatim ličnostima poput Šer, Džejn Simor i Džesike Častejn, a i dalje je aktivna na filmskoj sceni, što potvrđuje njeno pojavljivanje u romantičnoj komediji Holidate iz 2020. godine.

Ovih dana privukla je pažnju svojom pojavom na premijeri filma "The Substance" u Los Angelesu.

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Dugo je bila prepoznatljiva po svojoj dugoj, riđoj kosi, koju je zamenila sedim tonovima.

(Kurir.rs/Mondo/M.F.)

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!  Kurir televizija