Bahatost Melanije Tramp razbesnela ceo svet: Bivša prva dama ne preza ni od čega, za intervju traži 250.000 dolara, ali to nije sve

Dokument koji je poslat je predviđao da će "CNN platiti licencnu taksu od dvesta pedeset hiljada dolara (250.000 dolara)" za intervju sa Melanijom Tramp.

EPA / Chris Kleponis / Pool

Predstavnici izdavača knjige bivše prve dame Melanije Tramp zatražili su 250.000 dolara u zamenu za intervju sa njom uoči objavljivanja njenih predstojećih memoara, preneo je CNN.

Bahatost na meti kritika

Giorgio Viera / AFP / Profimedia 

Dok je pomenuti list pokušavao da obezbedi intervju sa Melanijom Tramp, njena izdavačka kuća je poslala svim medijima dokument pod nazivom "Ugovor o poverljivosti i neotkrivanju podataka".Sporazum je postavio "stroge uslove za intervju i korišćenje materijala iz knjige".

Dokument je predviđao da će "CNN platiti licencnu taksu od dvesta pedeset hiljada dolara (250.000 dolara)".

Opravdanja

Profimedia 

CNN je odbio da potpiše ugovor i odlučio da ga transparentno pokaže milionima ljudi širom sveta. No, onda sledi preokret.

- Ni Melanija ni bilo ko iz njenog tima nisu znali ništa o ugovoru, a dokument koji je poslat odražava internu pogrešnu komunikaciju - naovde iz izdavačke kuće.

Osim novca koji se tražio za intervju, zahtevalo se da novinar CNN-a koji bi razgovarao sa Trampovom potpiše ugovor, a svako kršenje Melaniji ili njenom izdavaču omogućilo bi pravo na "likvidiranu odštetu od 100.000 dolara".

Ipak je dala jedan intervju

RS/MPI / Capital pictures / Profimedia 

Bivša prva dama retko daje intervjue, ali je prošle nedelje učestvovala u ekskluzivnom razgovoru jedan na jedan sa Fox Nevs-om, koji se emitovao u svom vodećem jutarnjem programu "Fox & Friends“.

Foks je u četvrtak u izjavi za The Hill rekao da kuća "nije platila nikakvu naknadu za intervju, uključujući naknade za licenciranje fotografija". 

RS/MPI / Capital pictures / Profimedia 

Tokom razgovora sa voditeljem Foksa, Melanija je govorila o nedavnim pokušajima atentata na njenog supruga, bivšeg predsednika Trampa, osudila je raciju na njihovo odmaralište 2022. godine zbog poverljivih dokumenata kao "narušavanje privatnosti" i napala mejnstrim medije koji izveštavaju o kampanji.

(Kurir.rs/I.M.)

This browser does not support the video element.

TRKA ZA PRVU DAMU AMERIKE: Žestok OKRŠAJ između ikone stila ili smerne profesorke – može biti samo JEDNA (KURIR TELEVIZIJA)  Kurir televizija