Policija zatekla beživotna tela bračnog para dok su i dalje bili zagrljeni! Nastradali od vatrene stihije dok su spavali: Sumnja se na ovaj uređan u kuhinji

Printscreen/Youtube

Tokom proteklih sedam dana u rubrici Crna hronika tri puta se naša vest o požarima koji su buknuli u stanovima u Beogradu. Vatra je odnela i dva života. Muž i žena u Rakovici nastradali su u stihiji koja je zahvatila njihov stan dok su spavali.

Više informacija o ovom tragičnom događaju iznela je novinarka Ksenija Stojiljković za jutarnji program "Redakcija" na Kurir televiziji.

This browser does not support the video element.

Policija zatekla beživotna tela bračnog para dok su i dalje bili zagrljeni!  Kurir televizija

- Policija je juče ujutru zatekla njihova beživotna tela na drugom spratu na kojem se nalazio njihov stan. Prema prvim informacijama, požar je izazvala plinska boca ili laptop koji je ostao u kuhinji. Scene koje je policija zatekla su bile potresne, bračni par je umro faktički zagrljen. Komšije su čule jaku detonaciju i pozvale policiju, pokašali su da uđu u njihov stan, ali nisu uspeli, a kada je došla policija, zatekla je zastrašujuć prizor - izjavila je Stojiljković.

Žena zapalila sveću na terasi, pa se vatra proširila čak dva sprata iznad nje!

- Takođe, juče je i uhapšena žena na Novom Beogradu, koja je u subotu izazvala požar u Bloku 22 na devetom spratu, a to se desilo tako što je zapalila sveću na svojoj terasi, a vatra je uhvatila ceo stan i proširila se do 11. sprata. Srećom, niko nije stradao zahvaljujući brzoj i veštoj reakciji vatrogasaca koji su pristigli sa osam vozila - saopštila je Stojiljković.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

KURIR TELEVIZIJA NA MESTU POŽARA U VLAJKOVIĆEVOJ ULICI U BEOGRADU: Vatru izazvao kvar na starom televizoru  Kurir televizija