JK OPASNO PECNULA BIVŠEG MUŽA! Karleuša posle gostovanja kod Bake Praseta spomenula Duška, objavila snimak kojim je sve opisala

Jelena je objavila svima dobro poznat, šaljivi snimak čoveka iz Knez Mihailove, dok igra i viče "Dženifer Lopez"

Damir Dervišagić

Pop diva Jelena Karleuša nakon gostovanja u lajvu kod Bake Praseta, na društvenim mrežama ne prestaje da deli reakcije naroda, među kojima je noćas objavila i jednu s kojom je pecnula bivšeg muža Duška Tošića.

Naime, pored brojnih objava koje je rispostovala od strane svojih fanova, a u pitanju su delovi snimaka iz lajva u kojem je gostovala kod Bake, našla se i jedna koja je odudarala. 

Printscreen 

Ona je ovim snimkom i "prozvala" bivšeg supruga. 

- Rašo, vi se ponašate kao moji bivši muževi - napisala je Jelena.

Podsetimo, Jelena Karleuša potpisala je sporazumni razvod braka od svog supruga Duška Tošića, 14. septembra. Oni su u vezi bili 16 godina, i imaju dve ćerke, Atinu i Niku. Duško Tošić je tokom karijere zaradio između 13 i 18 miliona dolara, a Jelena Karleuša je jedna od najvećih pevačkih zvezda na Balkanu. Njena zarada nije javno objavljena. Objavila je kako će podeliti imovinu.

"Zbog raznoraznih medijskih i društvenih nagađanja, dodaću da se sva zajednička imovina (stečena u braku) vodi na našu decu, Atinu i Niku. Staratelj naše dece sam ja", rekla je Jelena Karleuša. “Druga strana” nije imala drugačiji predlog.

Kurir.rs/telegraf

 Bonus video: 

This browser does not support the video element.

Jelena Karleuša u Nišu  Kurir televizija