Poslednje fotografije Kanjea Vesta i Bjanke Ćensori dokazuju da je braku došao kraj: Svi su gledali u njenu odeću niko nije primetio ovo (FOTO)

Činilo se da par jedva komunicira i nije uspeo da izazove osmeh dok su kupovali neke artikle iz prodavnice pre nego što je svet saznao za njihov raskid.

SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Javnost danima bruji o tome da se kontorverzni par Kanje Vest i Bjanka Ćensori razvode nakon dve godine braka. Šuškanaj su počela jer ih već neko vreme nema zajedno u javnosti, a na njihovim poslednjim zajedničkim fotografijama je bilo jasno da se nešto dešava.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 


Njih dvoje su uočeni na porodičnom izletu u Tokiju u lokalnom supermarketu. Društvo su im pravili Kanjeovi sinovi Sejnt (8) i Psalm (5).

Svi su gledali u njenu odeću niko nije primetio ovo


Po svemu sudeći Bjanka je odlučila da izignoriše zahtev Kanjeove bivše pa je supermarketom prošetala noseći providan bež top, naravno bez brushaltera pa je njeno bujno poprsje privuklo pažnju više nego inače.

/ Backgrid USA / Profimedia Pictured: Kanye West, Bianca Censori 


Sa topićem je ukombinovala biciklističke u istoj nijansi skroz pripijene uz telo, a na nogama je imala obuću koja je nalik crnim dokolonicama. U međuvremenu, Kanje, koji se odlučio za crnu duksericu i šorts, ponovo je imao smrknuti izraz lica.

Sve je bilo jasno, sad nema nazad

Činilo se da par jedva komunicira i nije uspeo da izazove osmeh dok su kupovali neke artikle iz prodavnice pre nego što je svet saznao za njihov raskid.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 


Kako navodi Dejli Melj razlog razvoda je zabrinutost Bjankine porodice za nju.


- Raskinuli su pre nekog vremena. Bjanka je počela da vidi vezu u novom svetlu kada su njeni prijatelji i porodica izrazili zabrinutost zbog načina na koji se ona oblači u javnosti, a Kanje je osetio da joj se ne sviđa kao na početku.


Nema ljutnje, ali nije mogla da ignoriše svoju porodicu kada su je zamolili da objasni čudnije delove njihove veze. Raskinuli su i ranije, tako da postoji šansa da će se ponovo pomiriti - rekao je izvor.

(Kurir.rs/I.M.)