Pedofili Aleksandar (51) i Dragan (48) čekali su Milicu (14) i Sofiju (12) u napuštenom skladištu! Na videu je muškarac sa kapuljačom, a ovo je sve zbunilo

Profimedia

Društvene mreže i pedofilija, nažalost, usko su povezane, jer mnogi koriste savremene vidove komunikacije kako bi svoje bolesne namere sproveli u delo.

Neretko se pojavljuju informacije da su uhapšeni, a na istim tim mrežama postoje i osobe koje vrše diverziju predstavljajući se kao devojčice, vodeći iscrpne razgovore sa ljudima izobličenog uma kako bi prikupili što više dokaza protiv njih i na kraju predali tužilaštvu, a deo komunikacije objavili i u javnosti razotkivajući počinitelje imenom i prezimenom. I fotografijom.

Ovaj pojediničani vid borbe nailazi na podšku javnosti, a na internetu mogu se pogledati i video-zapisi u kojima se vidi da su određeni muškarci namamili pedofila na sastanak, a onda ga isprebijali pre nego što su obavestili policiju.

Tragom ovog potonjeg na Tiktoku je publikovan snimak na kojem se vidi mladić sa kapuljačom kako ulazi u oronuli objekat sa velikim komadom drveta u ruci dok ga drugi snima. A sve to prati tekst:

- Aleksandar (51) i Dragan (48) čekaju Milicu (14) i Sofiju (12) u napuštenom skladištu. Mi smo Milica i Sofija...

Ispod je video je dodato "Part 2?" uz smajli.

Usledili su brojni komentari podrške, ali bilo je i onih koji su izneli sumnju u sve ovo...

- Ako već radite ovako nešto što podrzavam, nema šta da objavljujete, samo fantomke na glavu i polomiti im noge na minimum 3 mesta... Pa nek se sami pitaju gde su pogrešili - glasio je jedan - napisao je jedan od pratilaca, dok je drugi dodao:

- Ako treba pomoć - tu sam.

Jedan od korisnica Tiktoka je postavila pitanje: Je li realno ili je fora?

- Ma fora, nikad se nije desilo. Fazon part2 se nikada neće pojaviti, ili će da zakljucaju profil na Instagramu, pa da idu ljudi tamo da vide video na storiju, zapratiš ih, nema videa, ali kupe pratioce - uzvratio je jedan od onih koji su pogledali snimak.