Upoznali se dve nedelje pre venčanja, nisu imali ništa zajedničko, a završili u braku: Evo kako izgleda njihov život posle 18 godina (VIDEO)

U pojedinim zemljama ugovoreni brakovi su vrlo česta pojava

Printscreen/Instagram/AmenaKhan

Iako u većini zemalja ljudi sami odlučuju da li će, kada i sa kim stupiti u bračne vode, u pojedinim zemljama ugovoreni brakovi su vrlo česta pojava, pogotovo u Indiji. Jednu takvu ljubavnu priču podelila je i mlada žena iz pomenute države, koja svog supruga videla tek dve nedelje pre sudbonosnog dana. 

Naime, devojka je tada imala svega 22 godine i nikada do tad nije imala ni simpatiju ni dečka, a ista sudbina pratila je i njenog budućeg muža, koji je godinu dana mlađi od nje. Iako su na prvu bili potpuno različiti - od muzike koju su slušali pa do stila oblačenja, postojala je jedna stvar koja ih je odmah spojila - ljubav ka filmu "Titanik".

Nakon dve nedelje poznanstva, par se verio uz odobrenje roditelja, a tri meseca kasnije jedno drugom rekli su sudbonosno "da", a njihova ljubav, posle 18 godina, traje i dan danas.

"On je u startu želeo decu. Ja sam smatrala da nisam taj tip, ali, iskreno, potajno sam i ja želela decu. Posle dve godine braka počeli smo da radimo na proširenju porodice i odmah sam ostala trudna. Sada, 18 godina kasnije, moj suprug je moj najveći oslonac i ljubav mog života. Imamo sina i ćerku i oni su ceo moj svet. Dragi, volim te kao prvog dana, srećna godišnjica," poručila mu je supruga na video snimku koji je sakupio 177.000 lajkova i izazvao brojne reakcije njihovih pratilaca. 

"Imali ste sreće, moje molitve su uz vas," napisao je jedan od pratilaca. 

"Koliko je divno biti uz nekoh čak 18 godina, blagosloveni ste," dodao je drugi.

"Vas dvoje starite unazad, izgledate mlađe i bolje nego u dvadesetim," zaključio je treći. 

Kakvo je vaše mišljenje o ugovorenim brakovima?

(Kurir.rs/J.M.)

 Bonus video: 

This browser does not support the video element.

RUSKINJA DOŠLA U SRBIJU PA PROVODADŽIŠE SVOJE ZEMLJAKINJE: Morate da ispunite samo JEDAN uslov za brak sa njima   Kurir televizija

Ugovoreni brakovi su tipični kod mnogih naroda, pogotovo u Indiji. Tako je jedna mlada žena podelila svoju ljubavnu priču, koja, srećom, traje punih 18 godina. Naime, ona je imala 22 godine i nikada do tad nije imala dečka. S druge strane ni momak koji će joj postati suprug do tad nije imao devojku, a bio je svega godinu dana mlađi od nje i tada je imao 21 godinu.

Pre skoro 20 godina bila je veoma bitna muzika koja se sluša, a čak ni muzički ukusi ovo dvoje mladih ljudi se nisu poklapali. Dok je devojka obožavala strani rok i tako se oblačila, zaobilazeći tradicionalnu indijsku odeću i hidžab, momak se oblačio tadicionalno i slušao isključivo bolivudsku muziku. Ipak nit koja ih je u startu povezala bila je ljubav prema istom filmu - "Titaniku".