"Kamerman se iz pristojnosti okrenuo ka zidu" Procurila neprijatnost sa seta, glumci se toliko zaneli tokom intimne scene, da ni reditelja nisu čuli (VIDEO)

Garfild je pomenutu anegdotu ispričao dok je prošlog petka u kulturnom centru 92nd Street Y u američkom gradu Njujorku promovisao "Živimo u vremenu".

Printscreen YouTube

Dok su tokom snimanja filma "Živimo u vremenu" ("We Live in Time") snimali jednu "vrlo intimnu" i "strastvenu" scenu seksa, američki glumac Endru Garfild i engleska glumica Florens Paf nisu čuli da je reditelj filma, Džon Krauli, u jednom trenutku rekao "rez" već su samo nastavili da glume, prenosi CNN.

Garfild je pomenutu anegdotu ispričao dok je prošlog petka u kulturnom centru 92nd Street Y u američkom gradu Njujorku promovisao "Živimo u vremenu".

Glumac je okupljenima rekao da se neprijatna situacija dogodila tokom prve repeticije scene koja je snimana na "zatvorenom" setu. Uz dvoje glumaca, prisutni su bili samo snimatelj i mikroman.

"Scena postane strastvena, tačno onako kako smo je koreografirali", rekao je Garfild. "Mi se zahuktamo, je l‘, i odemo dalje nego što smo mislili jer nikad nismo čuli ‘rez‘", dodao je glumac.

Marleen Moise / Getty images / Profimedia 

Garfild je rekao da je reditelj Džon Krauli bio u susednoj sobi.

"Mislim da smo tokom snimanja scene nekako telepatski rekli da će ta repeticija biti nešto duža", rekao je glumac.

Garfild je rekao da su on i Paf shvatili da su pogrešili tek kada su videli da su se snimatelj i mikroman iz pristojnosti okrenuli prema zidu.

Glumac je priznao da je scena trajala predugo, ali je dodao su se i Paf i on osećali sigurno i da su odlučili da će dozvoliti sceni "da se razvije i da traje".

"Živimo u vremenu" je romantična drama koja prati 10-godišnju vezu Tobijasa (Garfild) i Almat (Paf). Film je premijerno prikazan na ovogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu u Kanadi.

U američkim bioskopima će se pojaviti 11. oktobra ove godine.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S.)

Bonus video

This browser does not support the video element.

Seksi izdanje Teodore Džehverović  Instagram/teodoradzehverovic