Neprijatni mirisi kante za smeće mogu da nestanu jednom za svagda: Sve što vam je potrebno jeste samo jedan sastojak koji može da se nabavi u radnji

Stručnjak za čistoću otkrila je trik pomoću kog ćete se ratositljati neprijatnih mirisa

Shutterstock

Svima je poznato da kanta za smeće ume da se usmrdi, pogotovo kada se otpaci nagomilaju. Ali, stručnjak za čistoću na svom TikTok nalogu otkrila je trik pomoću kog ćete se ratositljati neprijatnih mirisa jednom za svagda. 

Sve što je potrebno jeste da na parče ubrusa sipate nekoliko kapi eukaliptusovog ulja i položite ga na dno kante pre nego što postavite novu kesu za smeće. Ukoliko vam baš i ne prija miris eukaliptusa, možete iskoristiti i neko drugo ulje koje ima jači miris, poput na primer borovih iglica, lavande ili limunske trave. 

Takođe je dodala da ako imate problem sa vinskim mušicama najbenefitniji je miris mente, a ulje čajevca i citrusa pomaže u uklanjanju bakterija. Napomenula je i da redovno menjanje kesa za smeće i pranje kante igraju krucijalnu ulogu u sprečavanju neprijatnih mirisa. 

(Kurir.rs/J.M.)

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

OVAJ PAS KROZ IGRU SAKUPLJA SMEĆE KOJE GRAĐANI NEMARNO BACAJU! Vlasnik za Kurir otkrio kako je naučio ovu veštinu  Kurir televizija