SNIMAK INTIMNOG ODNOSA U SVLAČIONICI ZAPALIO MREŽE: FIFA delegat (61) i zgodna sutkinja (24) uhvaćeni u vreloj akciji! Zbog skandala doživotno suspendovani!

Pokušali da se žale Odboru FS Turske, ali bezuspešno

Printscreen/Instagram

Ozbiljan skandal potresa turski fudbal, a pozadina nisu nameštaljke vezane za kladionice, već nešto daleko bizarnije.

Naime, fudbalski sudija Elif Karaarslan i delegat Orhan Erdemir, bivši sudija, ostali su bez licenci, potvrdio je Fudbalski savez Turske. Razlog za gubitak licenci i suspenziju jeste eksplicitni video koji je isplivao u javnost, a koji se desio između njih dvoje.

Printskrin/Instagram 

Delegatu koji ima licencu FIFA i 61 godinu i 24-godišnjoj sutkinji doživotno su oduzete dozvole u ​​Turskoj nakon što je procurio njihov privatni snimak seksa. Članovi Saveta pogledali su snimak pre donošenja odluke.

Odbor za žalbe FS Turske jednoglasno je odobrio doživotne zabrane koje su disciplinske komisije izrekle Orhanu Erdemiru i Elif Karaarslan. Oni su pregledali i ocenili pismene odbrane delegata FIFA i sudije, kao i pornografski video. Sedmočlani odbor za žalbe identifikovao je izuzetno važne detalje na snimku koji su gledali, a onda pismeno istakli da je priznanje delegata u pismenoj odbrani ključni faktor za kaznu.

Printskrin/Telegram 

Ova odluka Odbora za žalbe objavljena je na zvaničnom sajtu FS Turske. Nakon pojave ovih slika i događaja, koji su prošle godine izazvali značajnu pometnju, Odbor za žalbe je stavio tačku na ovu stvar. Vredi napomenuti da je Odbor za žalbe najviše pravno telo FS Turske po zakonu i njegove odluke su konačne.

Delegat FIFA Orhan Erdemir nakon što je dobio doživotnu zabranu od disciplinske komisije, izjavio je u svojoj pismenoj odbrani Odboru za žalbu:

- Koliko znam, ne postoji odredba u pravilniku koja sprečava sudije da imaju romantične odnose jedni sa drugima. Kada dođe do takve situacije, nema kaznene sankcije po propisima. Poznato je da su mnoge romantične veze u sudijskoj zajednici rezultirale brakom sa bilo kim iz zajednice fudbalskih sudija, a ovde se smatra sramotnim ponašanjem za fudbalsku zajednicu. S obzirom da nisam dobio ni najmanju disciplinsku kaznu u svojoj sudijskoj i posmatračkoj karijeri, koju ponosno i časno održavam preko 30 godina, tražim i zahtevam da se preduzmu neophodne radnje da se odmah vratim svojoj ulozi delegata koju nastavljam sa istim entuzijazmom i željom kao i prvog dana.

U tom periodu, Orhan Erdemir bio je predsednik istanbulskog pokrajinskog sudijskog odbora i oženjen. Izjavio je da su postojeći snimci deljeni bez njegove dozvole i saglasnosti.

Elif Karaarslan važila je za perspektivnog ženskog fudbalskog sudiju. Ona je sudila u nižim ligama, ali je poslednjih godina počela da napreduje. Prvo je bila fudbalerka, koja je karijeru počela u klubu Libadi pre nego što je prešla da igra za Bakirkii Genčlikspor, a onda i u prestižni Bešiktaš. Nažalost, njenu igračku karijeru prekinula je teška povreda. Sa samo 16 godina, dok je igrala za Bešiktaš, pokidala je prednje ukrštene ligamente kolena i to je bio kraj njene karijere.

Međutim, lepa Elif nije želela da tek tako ostavi fudbal. Počela je karijeru fudbalskog sudije, ali i nastavila sa školovanjem. Diplomirala je na Fakultetu sportskih nauka na Univerzitetu Marmara.  Prvi meč sudila je 29. februara 2020. godine, kao pomoćni sudija. Njen prepoznatljiv stil suđenja i upečatljiv izgled brzo su privukli pažnju, omogućivši joj da prikupi impresivan broj pratilaca na društvenim mrežama. Od najnovijeg ažuriranja, ona se može pohvaliti sa preko 358.000 pratilaca na Instagramu, što odražava njen rastući profil u sportu.

Ona je u pismenoj izjavi povodom celog slučaja Odboru za žalbe navela: 

- Video za koji se tvrdi da pripada meni, nema bilo kakve veze sa mnom. Video je lošeg kvaliteta i osoba na snimku nisam ja. Iako se tvrdi da je deljen na "E nalogu" od 23. februara 2024. nije deljen ni na jednoj društvenoj mreži koja mi na bilo koji način pripada. 

Kurir sport

This browser does not support the video element.

Sudija zbog nevremena prekida meč Nemačke i Danske  Kurir