GOTOVO JE! NENAD LALATOVIĆ POTPISAO ZA VOJVODINU: Klub iz Novog Sada ima ozbiljne namere sa trofejnim trenerom

Uprava Voše veruje u popularnog Lalata

www.fkvojvodina.rs

Fudbalski klub Vojvodina sa zadovoljstvom objavljuje da je Nenad Lalatović zvanično potpisao ugovor sa "starom damom". Upravo ovako glasi prva rečenica na zvaničnom internet nalogu FK Vojvodina.

Upravni odbor FK Vojvodina doneo je u ponedeljak odluku o imenovanju Nenada Lalatovića za novog šefa stručnog štaba, on je danas i zvanično potpisao ugovor na dve godine! Debi na klupi novosadskog kluba po treći put, popularni Lalat imaće na meču protiv Jedinstva sa Uba, za nešto manje od dve nedelje.

Starsport/Srđan Stevanović 

Pre toga, Nenad Lalatović će u subotu 12. oktobra voditi tim Vojvodine u Rusiji, u Sankt Peterburgu, gde će Vojvodina gostovati Zenitu i sa njima odigrati prijateljsku utakmicu.

Prošli mandat Nenad Lalatović pamti po dobrom, jer je Vojvodina 2020. godine osvojila trofej u Kupu Srbije. Iz novosadskog kluba ističu da je Lalatović trener sa najviše pobeda u istoriji Vojvodine. Zvaničnu promociju, pred novinarima Nenad Lalatović imaće u sredu, 9. oktobra u 11.00 časova u prostorijama Fudbalskog centra "Vujadin Boškov".

Da podsetimo, FK Vojvodina platila je 400.000 evra obeštećenje za Nenada Lalatovića lučanskoj Mladosti, sa kojom je pouzdani trener beležio fantastične rezultate u Superligi.

This browser does not support the video element.

Lalatović iz Ukrajine za Kurir  Kurir