MARIJA I MILJANA KULIĆ U PRATNJI OBEZBEĐENJA U BOLNICI: Učesnica Elite rešena da prekine trudnoću? (FOTO)

Iako je na početku bila srećna zbog prinove sa Zolom, rešila je da je najbolje da prekine trudnoću i na odnos sa njim zauvek stavi tačku

ATAIMAGES

Miljana Kulić danas je napustila rijaliti i stigla u beogradsku bolnicu zbog prekida trudnoće.

Aktuelna učesnica elite je tokom učešća saznala da je u drugom stanju, a kako je navela otac njenog deteta je Lazar Čolić Zola, njena dugogodišnja ljubav.

Shutterstock, screenshot pink tv 

Iako je na početku bila srećna zbog prinove sa Zolom, rešila je da je najbolje da prekine trudnoću i na odnos sa njim zauvek stavi tačku.

Njena majka Marija Kulić je užurbano stigla u bolnicu kako bi bila podrška njenoj ćerki u teškim trenucima, a sada su uhvaćene zajedno na ulazu zgrade.

ATAIMAGES 

 U pratnji obezbeđenja bile su u holu bolnice, a Miljana je delovala smireno.

Kako Kurir saznaje, Miljana je posetila savetovalište u bolnici kako bi porazgovarala sa lekarima i učinila najbolje u pomenutoj situaciji.

ATAIMAGES 

Podsetimo, Marija se nedavno oglasila za medije i otkrila zašto ne podržava ćerkinu trudnoću.

- Neće vala ovaj put. Pa ovo li dozvolim da padne na moja leđa, ona bi do godine ponovo. Ne vala više. Sami neka rađaju i čuvaju kako znaju. Mene ne zanima. Ako ne mogu, postoje socijalne službe. Zamislite Miljanu i Zolu kako čuvaju dete, a pritom Bog neka je u pomoći šta se sve rađa od psihičkih lekova koje je pila u prvih mesec dana - napisala je Kulićka.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

STARS EP 399  Kurir TV