"KAVČANIN" USMRTIO MAJKU 3 DECE KOD BAČKOG PETROVCA?! Ovo je Tomislav koji je izazvao težak udes! Ima bogat dosije, povezivan sa Belivukom (Foto)

Uhapšeni Tomislav Petrović hapšen je i ranije zbog više krivičnih dela.

Kurir

Uhapšeni državljanin Bosne i Hercegovine, Tomislav Petrović (36), koji je, kako je danas saopštio ministar policije Ivica Dačić, upravljao "mercedesom" kada je u nedelju oko podneva izazvao saobraćajnu nesreću kod ulaza u Bački Petrovac, navodno je blizak kavačkom kriminalnom klanu!

On je po hapšenju nakon saobraćajke u kojoj je poginula majka tri devojčice, podsetimo, kod sebe imao hrvatska dokumenta na ime Ivan Petrović, međutim, kako se ispostavilo, dokumenta su bila falsifikovana. Daljim proverama policije, utvrđeno je da je osoba koja je pokazala hrvatska dokumenta na ime Ivan Petrović, zapravo Tomislav Petrović, zvanom Tomo iz Pala, koji je inače traženi begunac i koji se ranije dovodi u vezu sa ispostavom kavačkog klana u Republici Srpskoj, povezivanom i sa beogradskim klanom Veljka Belivuka.

Kurir  Tomislav Petrović

Naime, Petrović se nalazio u bekstvu, a ove godine u februaru izbegao je i hapšenje u velikoj akciji ”Spartakus” kada je u Bosni uhapšeno 10 osoba. Prijavom je tada, između ostalog, obuhvaćen upravo i Petrović, kao deo organizovane kriminalne grupe koji se terete za krivična dela u vezi sa trgovinom droge, pranjem novca i drugih.

Kako se tada spominjalo, Tomislav Petrović ima bogat dosije, s obzirom na to da je hapšen i ranije.

- Petrović je hapšen i u septembru pre dve godine u kafiću na Palama nakon tuče i pucnajve, kada je privođen i Mladen Samardžija, jedan od tada najtraženijih begunaca u Evropi - podseća izvor i dodaje da je Petrović dovođen u vezu i sa laboratorijom za uzgoj marihuane koja je ranije pronađena u Istočnom Sarajevu.

Podsećanja radi, sumnja se da je Tomislav Petrović je bio za volanom "mercedesa" kada je u nedelju oko podneva izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula žena S. J. (38) iz Novog Sada i kada su u tom udesu  povređeni i njen suprug i troje maloletne dece.

Društvene Mreže 

 Na mestu suvozača u "mercedesu", kako se pisalo, bio je još jedan muškarac, a prvobitno nijedan od njih u policiji nije želeo da prizna ko je vozio. Na kraju, istraga je pokazala da je za volanom bio izvesni Ivan Petrović, hrvatski državljanin, međutim, dokumenta koja su pronađena kod njega su falsifikovana i reč je o traženom beguncu iz Bosne i Hercegovine, Tomislavu Petroviću.

  Bonus video:

This browser does not support the video element.

"USMRTIO NAM JE SINA, PRETIO ĆERKI, I DALJE SE BAHATI" Roditelji Ivana Jovičina pred suđenje: Malo je i 100 godina da dobije  Kurir televizija